Tην προσθήκη τριών συναρπαστικών νέων προορισμών στο ευρωπαϊκό της δίκτυο ανακοίνωσε η Icelandair για αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για τη Ρώμη, Αλικάντε και Νίκαια.

Τα νέα δρομολόγια θα επιτρέψουν βασικές συνδέσεις μεταξύ των δρομολογίων της Ισλανδίας και του Βόρειου Ατλαντικού προς τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Οι επιβάτες transit θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μια πολυήμερη στάση στην Ισλανδία χωρίς επιπλέον αεροπορικά εισιτήρια.

Η πόλη Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ρώμης, Ιταλία, θα εξυπηρετείται δύο φορές την εβδομάδα μεταξύ του Ρέικιαβικ (KEF) και του αεροδρομίου Fiumicino της Ρώμης (FCO). Αυτό θα γίνεται τις Τετάρτες και τις Κυριακές μεταξύ 6 Ιουλίου και 4 Σεπτεμβρίου.

Η νέα πτήση της Νίκαιας θα δώσει πρόσβαση στην πολυσύχναστη περιοχή της νότιας Γαλλίας. Το εν λόγω δρομολόγιο θα εκτελείται μεταξύ του Ρέικιαβικ (KEF) και του αεροδρομίου της Νίκαιας (NCE) από τις 6 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, τις
Τετάρτες και Σάββατα όλη την περίοδο.

Το δρομολόγιο στο Αλικάντε (ALC) θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου.

Οι συχνότητες θα ποικίλλουν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ωστόσο, οι πτήσεις θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα κατά τη θερινή περίοδο από τις 28 Απριλίου, Δευτέρα και Πέμπτη.