Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marriott International σχεδιάζει να επεκτείνει το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της με την προσθήκη 17 ξενοδοχείων Moxy σε πολλές πόλεις, έως το τέλος του 2025.

Η επωνυμία lifestyle, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Μιλάνο το 2014, περιλαμβάνει επί του παρόντος 89 ξενοδοχεία σε 18 προορισμούς, με νέα ακίνητα να ανοίγουν σε Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Πολωνία, Σερβία, Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου στην Ισπανία και Τουρκία.

«Η επέκταση της Moxy σε υπάρχοντες και νέους προορισμούς, σε όλη την Ευρώπη αντανακλά τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες του ταξιδιώτη επόμενης γενιάς, δήλωσε η Sandra Schulze-Potgieter, αντιπρόεδρος, premium & επιλεγμένες μάρκες, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική στη Marriott International.

Τα αναμενόμενα εγκαίνιά μας θα παραμείνουν πιστά στην προέλευση της μάρκας και θα επικεντρωθούν στο να φέρουν μια τοπική σχεδιαστική αφήγηση σε κάθε δημόσιο χώρο, διασφαλίζοντας ότι κάθε ξενοδοχείο αισθάνεται ριζωμένο στην τοπική κουλτούρα».

Τα νέα εγκαίνια περιλαμβάνουν το Moxy Barcelona, ​​που αναμένεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα με 414 δωμάτια, κοινωνικούς χώρους και πισίνα στον τελευταίο όροφο. Το Moxy Istanbul Beyoğlu 168 δωματίων θα ανοίξει στα τέλη του τρέχοντος έτους, ενώ θα ακολουθήσει η προσθήκη του Moxy Izmir.

Στη Γαλλία, η Moxy πρόκειται να προσθέσει τη Moxy Annecy στο χαρτοφυλάκιό της μέχρι το τέλος του 2024, ακολουθούμενη από τη Moxy Nice. Εν τω μεταξύ, τα αναμενόμενα εγκαίνια των Moxy Pompeii και Moxy Verona το επόμενο έτος θα ενισχύσουν το αποτύπωμα της μάρκας στην Ιταλία.

Στη Γερμανία, η Moxy αναμένει να ανοίξει το Moxy Kupferzell στο Hohenlohe και στην Πολωνία θα ανοίξει την πέμπτη ιδιοκτησία της στη Βαρσοβία.

Μετά το άνοιγμα του Moxy Cork, η μάρκα αναμένει να προσθέσει το Moxy Dublin Docklands στην Ιρλανδία και σχεδιάζεται να ανοίξει το τρίτο της ξενοδοχείο στην Πορτογαλία με τη Moxy Alfragide Lisbon.

Το Moxy Brussels Airport και το Moxy Antwerp αναμένεται να ανοίξουν στο Βέλγιο, ενώ τα Moxy Zurich, Letzigrund θα προστεθούν στην Ελβετία και το Moxy Belgrade Skadarlija Downtown θα ανοίξει ως το δεύτερο ακίνητο της μάρκας στη Σερβία.

Ο όμιλος άνοιξε επίσης το αεροδρόμιο Moxy Luxembourg 129 δωματίων αυτόν τον μήνα, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της μάρκας στη χώρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο επιχειρηματικό κέντρο Skypark του αεροδρομίου στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου και συνδέεται απευθείας με τον τερματικό σταθμό μέσω ενός εσωτερικού διαδρόμου.