Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τα εγκαίνια του Radisson Residences, στο Κάιρο -στην καρδιά της ζωντανής πρωτεύουσας της Αιγύπτου στη διάσημη συνοικία Ηλιούπολη- και το πρώτο Radisson Residences στο Κάιρο, ανακοίνωσε ο Radisson Hotel Group.

Το νέο ξενοδοχείο Radisson Residences, Cairo Heliopolis αποτελεί ιδανική πύλη για την εξερεύνηση των αρχαίων θαυμάτων του Καΐρου, συμπεριλαμβανομένου του μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, του Παλαιού Καΐρου.

Η ιστορική περιοχή φημίζεται για τα αρχαία τζαμιά, τα μουσεία και την εμβληματική αρχιτεκτονική που αφηγείται την ιστορία ενός πολιτισμού που διαμόρφωσε τον κόσμο. Από τις μεγαλοπρεπείς πυραμίδες της Γκίζας μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους του παζαριού Χαν Ελ Χαλίλι, το Κάιρο είναι μια πόλη των αντιθέσεων και η παλλόμενη καρδιά της Αιγύπτου, όπου συγκρούονται ο αρχαίος και ο σύγχρονος κόσμος.
Προσφέρει μια ατελείωτη εξερεύνηση της ιστορίας, του πολιτισμού και της γαστρονομίας, καθιστώντας το συναρπαστικό προορισμό για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 163 όμορφα σχεδιασμένα διαμερίσματα, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών ενός υπνοδωματίου, δύο υπνοδωματίων και τριών υπνοδωματίων.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει πλήρως επιπλωμένη μικρή κουζίνα και ξεχωριστό καθιστικό, παρέχοντας έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, κομψότητας και ευκολίας.
Επιπλέον, 65 διαμερίσματα διαθέτουν μπαλκόνι, από τα οποία 20 προσφέρουν θέα στην πισίνα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα Cairo Complex που προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό από καταστήματα λιανικής και τραπεζαρίας, χώρους γραφείων.

Το MIX Restaurant προσφέρει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία όλη την ημέρα, ενώ το Cairo Bar είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και διασκέδαση.

Το φιλικό προς την οικογένεια Sky Pool Bar στον δεύτερο όροφο είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πρόσθετες ανέσεις αναψυχής, όπως γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα και παρκαδόρο, εξασφαλίζοντας μια διαμονή που δεν αφήνει ανεκπλήρωτη ανάγκη.