Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η μάρκα AC Hotels by Marriott της Marriott International, έρχεται στην ευρύτερη Κίνα τον Δεκέμβριο του 2022, φέρνοντας την εμπειρία «The Perfectly Precise Hotel στους ντόπιους και στους ταξιδιώτες».

Η Marriott επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της με μια νέα συμφωνία για την μάρκα AC Hotels by Marriott με τη Suzhou Jingyuan Hotel Management Co., για τη διαχείριση του AC Hotel by Marriott Suzhou 135 δωματίων στην καρδιά της Σουτσόου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το εμπορικό σήμα AC Hotels by Marriott στην ευρύτερη Κίνα, δήλωσε ο Gavin Yu, Chief Development Officer, Greater China της Marriott International.

Η AC Hotels είναι γνωστή για τη στοχευμένη σχεδίασή της που επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μορφής και λειτουργίας, τα οποία ταιριάζουν άψογα σε μια γραφική πόλη όπως το Σουτσόου.

Το αναμενόμενο ντεμπούτο των AC Hotels by Marriott θα εμπλουτίσει περαιτέρω το επιλεγμένο χαρτοφυλάκιό μας στην περιοχή και θα προσφέρει πιο διαφοροποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες».

Το AC Hotels by Marriott Suzhou θα προσφέρει 135 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες. Ένας συνδυασμός επιλογών για φαγητό περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό AC Kitchen της μάρκας που σερβίρει πρωινό εμπνευσμένο από την Ευρώπη και το AC Lounge & Bar, με τοπικά ποτά και λιχουδιές.

Το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης ευέλικτους χώρους, όπως AC Store, 24ωρο γυμναστήριο, αίθουσα συσκέψεων και χώρο πλυντηρίων.

Το AC Hotel by Marriott Suzhou, που βρίσκεται στην ιστορική συνοικία Gusu του Suzhou, προσελκύει επισκέπτες που αναζητούν συναρπαστικές εμπειρίες τέχνης και πολιτιστικές εμπειρίες με την εγγύτητα του σε μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, όπως το Lion Grove Garden, το Humble Administrator’s Garden και το εμβληματικό Μουσείο Suzhou.
Το ξενοδοχείο παρέχει εύκολη πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες, αφού είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Beisi Pagoda του μετρό και περίπου 2,5χλμ. από το σιδηροδρομικό σταθμό Suzhou.

Η Marriott International λειτουργεί επί του παρόντος 15 ξενοδοχεία σε οκτώ επωνυμίες στην Σουτσόου, συμπεριλαμβανομένων των W Hotels, Marriott Hotels, Renaissance Hotels, Le Méridien, Four Points by Sheraton, Element by Westin, Courtyard by Marriott και Fairfield by Marriott.