Η Eurowings ενισχύει τη θέση της ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία διακοπών της Γερμανίας.

Η θυγατρική της Lufthansa επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο δρομολογίων προς την κατεύθυνση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με πτήσεις στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Βουλγαρίας σε μεγάλη κλίμακα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020.

Εκτός από τους κύριους σταθμούς Eurowings στο Ντίσελντορφ, το Αμβούργο και τη Στουτγκάρδη, τα αεροδρόμια του Μονάχου, του Ανόβερου και της Λειψίας θα συνδέονται επίσης απευθείας με τις ακτές της Βουλγαρίας από τον Ιούλιο.

Υψηλή αύξηση κρατήσεων στη «Μαγιόρκα της Ανατολής»

Μεταξύ των ευρωπαϊκών προορισμών , η Βουλγαρία γίνεται νέος αγαπημένος προορισμός για φθηνές καλοκαιρινές διακοπές, τόσο για οικογένειες όσο και για το νεότερο κοινό. Ενώ η Χρυσή Ακτή στη Βάρνα γιορτάζεται όλο και περισσότερο ως «Μαγιόρκα της Ανατολής», οι οικογένειες προσελκύονται περισσότερο από την ηλιόλουστη ακτή του Μπουργκάς.

Πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες αναφέρουν υψηλή αύξηση των κρατήσεων για καλοκαιρινές διακοπές στις παραλίες της Βουλγαρίας και ζητούν αντίστοιχες πτήσεις. Αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι η Βουλγαρία επηρεάστηκε λιγότερο από την πανδημία από άλλες χώρες. Τα ξενοδοχεία στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας κατάφεραν να ανοίξουν αντίστοιχα νωρίς. Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς συγκράτησης του κορωνοϊού, η υποχρέωση για χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους της Βουλγαρίας καταργήθηκε στις 15 Ιουνίου.