Η Pyeongtaek είναι έτοιμη να υποδεχθεί την πρώτη και μεγαλύτερη διεθνή ξενοδοχειακή μάρκα στον κόσμο – την InterContinental Hotels & Resorts – καθώς συνεχίζει να αυξάνει τη φήμη και το ανάστημά της.

Το διάσημο InterContinental Pyeongtaek 244 δωματίων, που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2025, θα είναι η πρώτη παγκόσμια ξενοδοχειακή επωνυμία στην πόλη της επαρχίας Gyeonggi και θα αποτελέσει βασικό μέρος των συναρπαστικών μελλοντικών σχεδίων επέκτασης και των μακροπρόθεσμων φιλοδοξιών της.

Το αρχικό σχέδιο για το έργο ήταν η εισαγωγή μιας άλλης κορυφαίας μάρκας IHG Hotels & Resorts, της voco Hotels, με τη μορφή της voco Pyeongtaek. Ωστόσο, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για ένα πολυτελές ακίνητο με ακόμη πιο εκτεταμένους χώρους συναντήσεων, εστιατόρια και μπαρ, γεννήθηκε η InterContinental Pyeongtaek.

Το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ της IHG Hotels & Resorts και της Seraphim Development, το ακίνητο θα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για τον αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών αναψυχής στην περιοχή που αναζητούν μια γεύση από το The InterContinental Life, καθώς και για επαγγελματίες ταξιδιώτες που επισκέπτονται τον μεγάλο αριθμό μεγάλων εταιρείες στην περιοχή και επισκέπτες της κοντινής στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ, Camp Humphreys.

Η εισαγωγή της επωνυμίας InterContinental στο Pyeongtaek ακολουθεί την ισχυρή πρόσφατη οικονομική ανάπτυξη της πόλης, η οποία έχει αυξημένες επενδύσεις από επιχειρήσεις που βασίζονται στην τεχνολογία, βελτιώσεις στις υποδομές της και μια απότομη αύξηση του πληθυσμού της.

Ο Sae Youn Park, Διευθυντής Έργου, Seraphim Development Group σχολίασε:

«Τα τελευταία δύο χρόνια οι ανάγκες της Pyeongtaek έχουν αλλάξει, επομένως συνεργαστήκαμε στενά με την ομάδα της IHG Hotels & Resorts και με αξιωματούχους της πόλης για να επανεξετάσουμε τις μελλοντικές ανάγκες των κατοίκων της και επισκέπτες. Αυτό μας οδήγησε να λάβουμε την απόφαση ορόσημο να φέρουμε τη μεγαλύτερη μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο στο Pyeongtaek.

«Καταφέραμε να επανασχεδιάζουμε την ανάπτυξη ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και η Διεύθυνση Πολεοδομίας έχει ενσωματώσει τις βελτιωμένες απαιτήσεις στο masterplan. Η InterContinental Hotels & Resorts είναι η ιδανική μάρκα για αυτό το έργο λόγω της εξαιρετικής φήμης της στην Κορέα και σε όλο τον κόσμο, και οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν μοντέρνα πολυτέλεια, υπέροχο ντιζάιν και μια παγκόσμια γεύση μέσα από τα χαρακτηριστικά της μάρκας.»

Το νέο ακίνητο θα είναι το τέταρτο ξενοδοχείο InterContinental στην Κορέα και υπόσχεται να είναι ένας προορισμός από μόνος του χάρη στο ιδιαίτερο στυλ και την ατμόσφαιρα του. Θα καλωσορίσει τους κατοίκους της πόλης και τους ταξιδιώτες στη μεγάλη γκάμα εστιατορίων και μπαρ και στην πισίνα του τελευταίου ορόφου με εκπληκτική θέα στις γύρω περιοχές, καθώς και να παρέχει άφθονο χώρο συναντήσεων για εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.

Η Serena Lim, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης, Νοτιοανατολικής Ασίας και Κορέας, IHG δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Seraphim Development για την ανάπτυξη της επωνυμίας InterContinental στην Κορέα, η οποία έχει μακρά παράδοση στη χώρα. Το InterContinental Pyeongtaek θα γίνει το τέταρτο InterContinental ξενοδοχείο μας στην Κορέα και θα ενταχθεί σε ένα αυξανόμενο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο που οδηγεί τη μάρκα σε νέους και συναρπαστικούς προορισμούς.

«Για μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη, είναι σημαντικό να έχουμε τις κατάλληλες μάρκες στη σωστή τοποθεσία με τον κατάλληλο ιδιοκτήτη και φέρνοντας την InterContinental στην Pyeongtaek δείξουμε πόσο καλά προσαρμοζόμαστε στην εποχή και κοιτάμε μπροστά για να προσφέρουμε τη σωστή εμπειρία για τους ταξιδιώτες σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη με γνώμονα την τεχνολογία.”

Το InterContinental Pyeongtaek θα προσφέρει μια πραγματικά παγκόσμια εμπειρία στους επισκέπτες του, δεδομένης της μοναδικής τοποθεσίας του. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Κορεατική Χερσόνησο, κοντά σε ένα μεγάλο λιμάνι, και θα είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω θαλάσσης, ταχείας τρένου και αυτοκινήτου. Η ενσωμάτωσή του στην ανάπτυξη μικτής χρήσης International Market Place και η κοντινή απόσταση από την Ειδική Τουριστική Περιοχή Pyeongtaek και το Πολιτιστικό Πάρκο Naeri, θα προσφέρει ένα μεθυστικό μείγμα εμπειριών για εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες.

Το 2021, η InterContinental Hotels & Resorts γιόρτασε την επέτειο των διαμαντιών της. Ιδρύθηκε το 1946, η μάρκα έχει γίνει συνώνυμη με τη σύγχρονη πολυτέλεια και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό σε απροσδόκητες τοποθεσίες. Έχοντας γιορτάσει 75 χρόνια άψογης γεύσης και ξεχωριστής φιλοξενίας, η μάρκα συνεχίζει να διευρύνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της με εκπληκτικά νέα ανοίγματα – μέχρι σήμερα, υπάρχουν περισσότερα από 200 ακίνητα InterContinental Hotels & Resorts, καθένα από τα οποία γιορτάζει τολμηρή εξερεύνηση, ταξίδια και πολιτιστικές ανακαλύψεις.

Η IHG Hotels & Resorts αντιπροσωπεύεται από τέσσερις επωνυμίες σε εννέα ξενοδοχεία στη Νότια Κορέα: InterContinental Hotels & Resorts, voco Hotels, Holiday Inn και Holiday Inn Express.