Το πρώτο ξενοδοχείο Courtyard by Marriott ανοίγει στη Μαλαισία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κατά μήκος της πολυσύχναστης Jalan Macalister, στην καρδιά της Τζωρτζτάουν που είναι εισηγμένη στην UNESCO.

Το καινούριο Courtyard by Marriott Penang 199 δωματίων είναι έτοιμο να προσφέρει την καλύτερη ξενοδοχειακή εμπειρία στους επισκέπτες για να ακολουθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους πάθη ενώ βρίσκονται στο δρόμο.

Γνωστό για την πολιτιστική του κληρονομιά, την ιστορική γοητεία και τις παραλίες με φοίνικες, το Penang βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της χερσονήσου της Μαλαισίας και αναφέρεται ως «το μαργαριτάρι της Ανατολής».

Το Courtyard by Marriott Penang διαθέτει δωμάτια και σουίτες που έχουν σχεδιαστεί για να είναι έξυπνα και ευρύχωρεα, με ανεμπόδιστη θέα στην Τζωρτζτάουν. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με προσεγμένες ανέσεις και διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και εργονομικό χώρο εργασίας, ιδανικό για ταξιδιώτες επαγγελματίες ή ταξιδιώτες αναψυχής. Οι δημόσιοι χώροι είναι φιλόξενοι και ευέλικτοι για να διεγείρουν ιδέες.

Οι πρόσθετες παροχές περιλαμβάνουν 24ωρο γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα υπερχείλισης με θέα στο Penang Hill και δυναμικούς δημόσιους χώρους που δημιουργήθηκαν για να εμπνεύσουν τους επισκέπτες να μεταβούν διαισθητικά μεταξύ εργασίας και στιγμών παύσης.

Το Courtyard by Marriott Penang εξυπηρετεί επίσης διάφορες ανάγκες εκδηλώσεων με αίθουσα χορού χωρίς πυλώνες που μπορεί να φιλοξενήσει έως 150 άτομα. Το ξενοδοχείο διαθέτει οκτώ υπερσύγχρονες αίθουσες συσκέψεων και μία αίθουσα VIP, καθεμία με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό.