Σύνταξη: tourismtoday.gr

Με νέα ακίνητα σε προορισμούς στην Μεσόγειο και συγκεκριμένα σε Σαρδηνία και Γρανάδα, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της η Meliá Hotels.

Bellevue Sardinia Resort Affiliated by Meliá

Στη Σαρδηνία, το Bellevue Sardinia Resort Affiliated by Meliá πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του ως κορυφαίος προορισμός στην ακτή Sassari.
Με 139 δωμάτια, το θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση στην παραλία, εξωτερική πισίνα και υπαίθριο γυμναστήριο.

Στο εστιατόριο και το beach bar του θέρετρου τους επισκέπτες περιμένουν γαστρονομικές απολαύσεις. Επιπλέον, η συνεργασία με την Piazza Hotels & Residences ενισχύει τη δέσμευση της Meliá να επεκτείνει το δίκτυο της υποστηρίζοντας παράλληλα ανεξάρτητα ξενοδοχεία.

Meliá Granada Hotel

Συνεχίζοντας την επέκταση της παρουσίας του σε καίριες τοποθεσίες της Μεσογείου όπως η Γρανάδα, το Meliá Granada Hotel θα επαναλειτουργήσει στις 14 Μαρτίου, μετά από εκτεταμένες ανακαινίσεις και επένδυση 15 εκατ. ευρώ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Ganivet και διαθέτει 191 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων ευρύχωρων επιλογών έως και 350 τετραγωνικών μέτρων.

Η εισαγωγή του The Level παρέχει στους επισκέπτες premium προνόμια. Οι γαστρονομικές προσφορές περιλαμβάνουν δύο εστιατόρια, το Pecorino και το La Última Ola. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η επαναλειτουργία είναι την Μεγάλη Εβδομάδα.