Ο ξενοδοχειακός γίγαντας Wyndham σχεδιάζει να αναπτύξει ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας με την ξενοδοχειακή εταιρεία διαχείρισης NOVUM Hospitality.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Wyndham Hotel διαθέτει ήδη περισσότερα από 8.400 ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αναπτύξουν μέχρι και 20 νέα ακίνητα στη Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες, την Πολωνία και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η NOVUM είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων της Γερμανίας, λειτουργώντας περισσότερα από 160 ξενοδοχεία με τα σήματα Novum, Select Hotels και niu.

Ο όμιλος Wyndham Hotel θα συμμετάσχει στο χαρτοφυλάκιο της Novum με τα σήματα Wyndham Grand, Wynham, Wyndham Garden, Ramada, Ramada Encore, TRYP από Wyndham, Hawthorn Suites by Wyndham, Days Inn και Super 8.

“Η NOVUM Hospitality έχει μακροχρόνια φήμη στην ανάπτυξη ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας σε αστικά hotspots σε όλη την Ευρώπη και τα σχέδια επέκτασής της συμπληρώνουν τέλεια τους αναπτυξιακούς μας στόχους σε αυτή τη δυναμική αγορά”, δήλωσε ο Christian Michel, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

“Η Ευρώπη προσφέρει τεράστιες δυνατότητες και η συνεργασία με τη NOVUM Hospitality θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε περαιτέρω το αποτύπωμα μας με πιο ποιοτικά καταλύματα σε ένα ευρύ φάσμα προορισμών”, πρόσθεσε.