Στο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Pattaya, στην Ταϊλάνδη, επεκτείνεται η αλυσίδα Best Western Hotels & Resorts, με τα εγκαίνεια του νέου της αποκτήματος να σηματοδοτούν το “άνοιγμά” της σε παραθαλάσσια πόλη της ανατολικής ακτής της χώρας.

Το κομψό Best Western Plus Nexen, των 164 δωματίων, πρόκειται να ανοίξει την 1η Οκτωβρίου 2020, στην περιοχή Naklua της Pattaya, σε μικρή απόσταση από την παραλία και το επιχειρηματικό κέντρο της πόλης.

Η πόλη απέχει μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Μπανγκόκ, 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi και περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το επεκτεινόμενο Διεθνές Αεροδρόμιο U-Tapao. Η περιοχή θα συνδεθεί σύντομα με μια νέα σιδηροδρομική σύνδεση υψηλής ταχύτητας.

Η Best Western για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για διαμονή σε αυτήν την περιοχή, σχεδιάζει να λανσάρει μια επιπλέον σειρά ακινήτων με τρία διαφορετικά brand. Μετά τα εγκαίνια του Best Western Plus Nexen στο Bluphere, το Best Western Premier Collection και το Best Western Premier Bayphere Pattaya βρίσκονται σε καλό δρόμο για να κάνουν το ντεμπούτο τους στο τέλος του 2020.

Σημειώνεται ότι η Ταϊλάνδη είναι μια βασική στρατηγική αγορά για τα Best Western Hotels & Resorts.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 14 ξενοδοχεία και θέρετρα σε βασικούς προορισμούς, όπως η Μπανγκόκ, το Πουκέτ και το Τσιάνγκ Μάι, καθώς και αναδυόμενες τοποθεσίες όπως το Buriram και το Prachinburi.