Στα μυστικά της τέχνης του στησίματος ενός τραπεζιού και του Savoir Vivre μυήθηκαν οι επαγγελματίες της εστίασης στο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας την περασμένη Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα.
Με άξονα ότι η συνεχής μάθηση αποτελεί το Α και το Ω της εξέλιξής των επαγγελματιών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής στη διάρκεια του χαιρετισμού του ανέφερε, ότι το Επιμελητήριο αποδέχτηκε άμεσα το αίτημα των επαγγελματιών της εστίασης για την επιμόρφωσή τους ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής.
«Οι επισκέπτες θα δουν ότι εδώ στην Αρκαδία προσπαθούμε και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις σημερινές συνθήκες» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο εισηγητής του σεμιναρίου κ. Άρης Σκλαβενίτης Best Sommelier of Greece 2016/2019, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας ‘Ένωσης Οινοχόων, μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες τις διάφορες τεχνικές και ιδέες για το στήσιμο του τραπεζιού.
Ανέλυσε διεξοδικά βασικές ενότητες για το Savoir Vivre, μεταξύ αυτών, Καλωσόρισμα στο χώρο του εστιατορίου, Σέρβις νερού, κρασιού και φαγητού, τη Σωστή υγιεινή του προσωπικού, τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τους συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το σεμινάριο ότι μπορούν να αποστείλουν email στο press@arcadianet.gr με την ένδειξη «Βεβαίωση Συμμετοχής – Savoir Vivre» ή να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 2710 227141-2, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες (8 π.μ – 2 μ.μ).