Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, σε συνεργασία με τη ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ θα υλοποιήσουν το παρακάτω σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης (μάγειρες, εστιάτορες).
Το σεμινάριο έχει τίτλο: «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», με τη παρακάτω θεματολογία:
- Ιστορική αναδρομή και επιρροές
- Εισαγωγή στην Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
- Ταξίδι στην σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
- Παρουσίαση εννέα παραδοσιακών συνταγών με νέες μεθόδους παρουσίασης
- Πλήρης ανάλυση συνταγών με ιστορία προέλευσης
- Γευστική δοκιμή συνταγών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: ΣΒΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΙΝΙ
ΕΝΑΡΞΗ: ΤΡΙ 24/1/2017 ΛΗΞΗ : ΤΕΤ 25/1/2017
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00-1:30