Σύνταξη: tourismtoday.gr

Με παραπάνω πτήσεις απαντούν αερομεταφορείς και πάροχοι διακοπών στην αυξημένη ζήτηση των προορισμών της πράσινης λίστας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Wizz Air: Πτήσεις στους πέντε προορισμούς της πράσινης λίστας

Η Wizz Air ξεκινά τις πτήσεις προς τους πέντε προορισμούς της πράσινης λίστας, την επόμενη εβδομάδα.

Από τις 17 Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις της προς Φάρο, Λισαβόνα, Τελ Αβίβ, Ρέικιαβικ και Γιβραλτάρ.

Παρόλο που αποφεύγουν την καραντίνα κατά την επιστροφή τους, οι παραθεριστές εξακολουθούν να υποχρεούνται να κάνουν τεστ PCR πριν από την αναχώρηση πριν από την άφιξη τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες έκπτωση στις δοκιμές και τα πιστοποιητικά Covid-19 μέσω της συνεργασίας της με την Randox Health. Η νέα ταξιδιωτική ασφάλιση της καλύπτει πλέον ακυρώσεις. Καθώς και τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με το Covid-19, για ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Wizz Air θα προσφέρει συνολικά 80 προορισμούς από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τον διαδραστικό χάρτη προγραμματισμού ταξιδιού της αεροπορικής εταιρείας. Για να ελέγξουν τις διαδρομές λειτουργίας και τους σχετικούς κανόνες ταξιδιού στη χώρα προορισμού τους.

Ο χάρτης με χρωματική κωδικοποίηση ενημερώνεται καθημερινά και οδηγεί τους χρήστες σε μια σελίδα πληροφοριών ταξιδιού για κάθε χώρα.

Η TUI αύξησε την ικανότητα της σε Πορτογαλία

Η Πορτογαλία είναι η πρωταθλήτρια των προορισμών πράσινης λίστας. Σχεδόν το ένα τρίτο (29%) όλων των αναζητήσεων σύγκρισης πακέτων ήταν για διακοπές στη χώρα, με το Αλγκάρβε να κυριαρχεί, ακολουθούμενο από τη Μαδέρα και τη Λισαβόνα, σύμφωνα με το TravelSupermarket.

Τα νέα ήρθαν καθώς η TUI αύξησε την ικανότητα της με νέες πτήσεις από το Γκάτγουικ, το Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Μπρίστολ προς τη Μαδέρα και το Πορτογαλικό Αλγκάρβε αυτό το καλοκαίρι.

Η Jet2 βλέπει άμεση αύξηση στις κρατήσεις της Πορτογαλίας

Η Jet2 αναφέρει ότι οι κρατήσεις το καλοκαίρι του 2021 στο Φάρο και στη Μαδέρα αυξήθηκαν περισσότερο από 600% στις 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της πράσινης λίστας. Και κατά 1.300% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν από μία εβδομάδα.

Το Jet2 θα εκτελεί δρομολόγια προς το Φάρο και από τις δέκα βάσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι, με πτήσεις και διακοπές στη Μαδέρα από εννέα βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ryanair προσθέτει 175.000 επιπλέον θέσεις στην Πορτογαλία

Η Ryanair ανταποκρίθηκε γρήγορα στην ανακοίνωση της πράσινης λίστας της βρετανικής κυβέρνησης. Αυξάνοντας τις υπηρεσίες προς την Πορτογαλία αυτό το καλοκαίρι.

Ανακοίνωσε περισσότερες πτήσεις προς την Πορτογαλία, με περισσότερες από 175.000 επιπλέον θέσεις από τις 17 Μαΐου.

Η χώρα ήταν ο μόνος σημαντικός προορισμός διακοπών για ηλιοφάνεια μικρών αποστάσεων που έφτασε στην πράσινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο αερομεταφορέας προϋπολογισμού προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια στο Αλγκάρβε, τη Λισαβόνα και το Πόρτο αυτό το καλοκαίρι. Και ήδη έχει ξεκινήσει πωλήσεις με ναύλους από 19,99 λίρες για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2021.