Η Aer Lingus ακύρωσε 76 ακόμη πτήσεις καθώς συνεχίζεται η απεργιακή δράση από τα μέλη της Ένωσης Ιρλανδικών Πιλότων Αεροπορικών Εταιρειών (Ialpa).

Σε δήλωση του ο αερομεταφορέας σημείωσε: «Για να συνεχίσει να προστατεύει όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες από τις συνεχιζόμενες και άκρως ενοχλητικές επιπτώσεις της εργασιακής δράσης της Ialpa, η Aer Lingus χρειάστηκε να προβεί σε ακύρωση 76 επιπλέον πτήσεων κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 8 Ιουλίου έως Τετάρτη 10 Ιουλίου».

Οι πληροφορίες έχουν σταλεί σε πελάτες και ταξιδιωτικούς πράκτορες που επηρεάζονται και οι λεπτομέρειες των υπηρεσιών που επλήγησαν από τη δράση βρίσκονται στη σελίδα Travel Advisory του aerlingus.com.

«Η Aer Lingus κατανοεί πλήρως το άγχος που βιώνουν οι πελάτες, δεδομένης της αβεβαιότητας που προκαλείται από τη βιομηχανική δράση της Ialpa και παρέχει στους επηρεαζόμενους πελάτες όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές», προστίθεται στην ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

Η Aer Lingus έχει πλέον ακυρώσει 468 πτήσεις από τότε που η Ialpa άρχισε να λειτουργεί ως κανόνας πριν από μια εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων 120 πτήσεων που καταργήθηκαν το περασμένο Σάββατο λόγω οκτάωρης απεργίας των πιλότων.