Από τις 25 Σεπτεμβρίου, οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται πλέον να βρίσκονται σε καραντίνα κατά την άφιξή τους στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Άμστερνταμ ανακοίνωσε επίσης την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Amsterdam Dance Event, της πιο εκ των προτέρων, επιδραστικής και εκπαιδευτικής συγκέντρωσης για την ηλεκτρονική μουσική και τη βιομηχανία της, που πραγματοποιείται φέτος από τις 13-17 Οκτωβρίου.

Βρίσκεται στην πολιτιστική καρδιά της πόλης, στο Museumplein και δίπλα στο Rijksmuseum, ενώ η πλούσια μουσική ιστορία του Conservatorium το καθιστά το προτιμώμενο σπίτι πολλών διάσημων διεθνών DJ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και του φεστιβάλ.

Μιλώντας για την επιστροφή των γεγονότων στην πόλη, ο Roy Tomassen, γενικός διευθυντής του Conservatorium είπε:

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την επιστροφή διεθνών επισκεπτών για άλλη μια φορά στο ζωντανό κέντρο του Άμστερνταμ και στο Ωδείο. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους φίλους μας από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Ωδείο είναι μια λαμπρή βάση για όσους αναζητούν μια πολιτιστική απόδραση. Ο τέλειος προορισμός για τους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου που εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί για τα αεροπορικά ταξίδια».