Η Silversea Cruises ξεκίνησε την πολυαναμενόμενη επιστροφή της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας εξερεύνησης στην Ανταρκτική από το νέο λιμάνι αναχώρησης του Puerto Williams της Χιλής στις 10 Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, το Silver Cloud® προσχώρησε στην Ανταρκτική με το αντίστοιχο πλοίο του στόλου του, το οποίο απέπλευσε από το Punta Arenas της Χιλής στις 14 Νοεμβρίου.

“Είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της επιστροφής της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας εκστρατείας στην Ανταρκτική”, λέει ο Roberto Martinoli, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea.

“Συνοδευόμενοι από την έμπειρη ομάδα των ειδικών αποστολών μας, οι επισκέπτες μας όχι μόνο θα εντυπωσιαστούν από την αυθεντική ομορφιά και τη μοναδική άγρια φύση της Λευκής Ηπείρου, αλλά θα απολαύσουν επίσης τις χαρακτηριστικές διακρίσεις που έχουν καταστήσει τη Silversea ηγέτη στην πολυτελή κρουαζιέρα αποστολών”.

“Γράφουμε ιστορία. Ξεκινώντας μια ιδιωτική, απευθείας πτήση από το Σαντιάγο στο Πουέρτο Γουίλιαμς, ξεκλειδώνουμε μια διαδρομή πτήσης που δεν έχει λειτουργήσει για περισσότερα από 30 χρόνια – και ποτέ με τέτοια πολυτέλεια – για να προσφέρουμε άνεση και ευκολία στους επισκέπτες μας”, αναφέρει ο Conrad Combrink, Senior Vice President της  Silversea Cruises.

“Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάμε τη σεζόν 2021-22 στην Ανταρκτική από το λιμάνι Puerto Williams της Χιλής – τη νοτιότερη πόλη του κόσμου – το οποίο είναι μια πρώτη φορά για τη Silversea” προσθέτει.

Συνεργασία με την DAP Antarctic Airways

Για πρώτη φορά, οι επισκέπτες της Silversea ανακαλύπτουν την Ανταρκτική από το Πουέρτο Γουίλιαμς με το πλοίο Silver Explorer. Η DAP Antarctic Airways παρέχει στους επισκέπτες της Silversea ιδιωτικές πτήσεις μετ’ επιστροφής μεταξύ Σαντιάγο και Πουέρτο Γουίλιαμς.

Η DAP Antarctic Airways είναι επίσης ο αερομεταφορέας που έχει επιλεγεί για την παροχή του πτητικού τμήματος του Antarctica Bridge®, του νέου προγράμματος Fly-cruise της Silversea που παρέχει την ταχύτερη και πιο άμεση διαδρομή προς την Ανταρκτική.

Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών δρομολογίων, το Silver Explorer και το Silver Cloud θα ξεκλειδώσουν τη Λευκή Ήπειρο για τους επισκέπτες μέχρι τον Μάρτιο του 2022.

Αρκετά δρομολόγια επικεντρώνονται στην εκπληκτική παρθένα άγρια φύση της Ανταρκτικής Χερσονήσου και των Νήσων South Shetland, ενώ άλλα περιλαμβάνουν επισκέψεις στη Νότια Γεωργία και τα Νησιά Falkland, όπου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσετε τις πολυπληθείς αποικίες πιγκουίνων και άλλη εκπληκτική άγρια ζωή.

Η Silversea θα εγκαινιάσει στις 11 Δεκεμβρίου 2021 την επιλογή πτήσης με τη γέφυρα της Ανταρκτικής, επιτρέποντας στους επισκέπτες να παρακάμψουν το πέρασμα Drake και να πετάξουν με άνεση απευθείας στην Ανταρκτική για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους.