Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου “Μονοπάτια Κρασιού Αργαλαστής Πηλίου” που έγιναν στις 1,2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017 στο Κτήμα Δημητρίου Πατιστή στη Καμάρα Αργαλάστη. Χιλιάδες βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό της Αργαλαστής και όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν έκπληκτοι από τον φεγγαρόλουστο ουρανό και τα παιχνίδια των βεγγαλικών.

Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα σε συνδιοργάνωση με τους Αργαλαστιώτες Οινοποιούς Δημήτρη Μυλωνά, Δημήτρη Πατιστή, Νικόλαο Ρακή και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ήταν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Η ένωση Κυπρίων Ν. Μαγνησίας και ο Εκπολιτιστικός – Επιμορφωτικός – Εξωραϊστικός – Σύλλογος Γυναικών Πηλίου «Οι Αφέντρες των Αφετών».

Παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν: εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δημητριάδος ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος,εκ μέρους του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, εκ μέρους του Προέδρου της ΑΝΕΛ η τέως Υπουργόςκ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκ μέρους του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ο κ.Θωδορής Ανδρέου, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο Περιφερειάρχης Αργυροκάστρου Αλβανίας κ. Τάσο Αλίκο, εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αποστόλος Βεργής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ Μπασδάνης Αριστοτέλης, ο κ. Παντελής Μαστρογιάννης μέλος του Δικτύου της Ανανεωτικής Αριστεράς στηΜαγνησία και μέλος της επιτροπής πρωτοβουλίας του βήματος διαλόγου Πολιτών για την ανάπτυξη του Βόλου και η Πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Αφέντρες των Αφετών» κ.Λίτσα Παρισάκη και η Πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και τώρα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βόλου η κ. Γιούλη Τόκαλη Μποντού.