Η Air France προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς γαστρονομικές απολαύσεις στους επιβάτες των μακρινών πτήσεων, αντίστοιχες αυτών που θα συναντήσουν στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Για το 2019 η εταιρεία εμπιστεύεται τα μενού της La Première και της Business Class σε επτά σεφ με αστέρια Michelin κατά την αναχώρηση των πτήσεων από το Παρίσι.

Καμπίνα La Première

Από Ιανουάριο έως Μάρτιο – Michel Roth
Από Απρίλιο έως Ιούνιο – Joël Robuchon1
Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο – Régis Marcon
Από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο – Emmanuel Renaut

Καμπίνα Business class

Από Ιανουάριο έως Μάρτιο – Anne-Sophie Pic
Από Απρίλιο έως Ιούνιο – Arnaud Lallement
Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο – Guy Martin
Από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο – Michel Roth

Σε συνεργασία με την Servair, βοηθούν στον σχεδιασμό των μενού, επιλέγουν τα προϊόντα και δημιουργούν τις συνταγές των μενού της Air France που θα προσφερθούν στους επιβάτες.

A la Carte πιάτα και μενού για όλους

Εκτός από τα πιάτα που δημιουργούνται από τους chefs, η Air France προσφέρει σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων με αναχώρηση από Παρίσι μια επιλογή A la Carte2 πιάτων στις καμπίνες La Première και Business class – “Κουζίνα Thai”, “Παραδοσιακό Κινέζικο”, “Γεύσεις της Ινδίας”, “Γεύσεις Ιαπωνίας”, “Κορεάτικες Νοστιμιές” και “Καλάθι θαλασσινών”.

Με τα A la Carte μενού, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κάποια από τις νέες gourmet προτάσεις και στην Premium Economy και Economy, ως εναλλακτική πρόταση στο βασικό μενού που προσφέρεται κατά τη διάρκεια της πτήσης.