Η ευρηματικότητα των φαβορί της τουριστικής βιομηχανίας, εν μέσω πανδημίας, χτυπά “κόκκινο” με ελκυστικά πακέτα πολυτελούς διαμονής, σε εξωτικά θέρετρα του Ινδικού ωκεανού.

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα γραφείο με θέα τον ωκεανό, μία αφοσιωμένη βοηθό, απεριόριστα αναψυκτικά και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών στεγνοκαθαριστήριου;

Η προσφορά της εξαποστάσεως εργασίας και κυρίως, της εργασίας μακριά από το σπίτι, περιλαμβάνεται στο πακέτο προσφοράς Workation Package του πολυτελούς θερέτρου Nautilus Maldives, αξίας περίπου 20.000 ευρώ. Μοναδική προϋπόθεση αξιοποίησης των υπηρεσιών η επίδειξη αρνητικού τεστ Covid-19, τις τελευταίες 72 ώρες.

Η πλήρης γκάμα πακέτων γι αυτή την «απόδραση», σε κάποιο από τα 26 παραθαλάσσια “σπιτάκια” του ξενοδοχείου, φθάνει την εβδομάδα τις 20.000 ευρώ, 34.000 για δύο εβδομάδες και 45.000 για τρεις εβδομάδες.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και καθημερινά μαθήματα yoga, fitness και διαλογισμού, καθώς και κρουαζιέρα με πολυτελές γιοτ για να απολαύσει κάποιος το ηλιοβασίλεμα -υπάρχει επίσης και η δυνατότητα μεταφοράς, για λίγες ώρες, του γραφείου σε σκιερό μέρος στην παραλία.