Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η British Airways παρουσίασε δύο νέους ευέλικτους ναύλους για πελάτες που κάνουν κράτηση μέσω πρακτορείου.

Select και Select Pro είναι και οι δύο επιστρέψιμοι ναύλοι που διατίθενται αποκλειστικά στα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Και επιτρέπουν στους πελάτες να ακυρώσουν μια πτήση και να ζητήσουν πλήρη ή μερική επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αλλαγής των ταξιδιωτικών τους σχεδίων.

Δεν υπάρχει χρέωση για οποιαδήποτε αλλαγή στα σχέδια. Αλλά οι ναύλοι κοστίζουν από 50 λίρες επιπλέον για ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής μικρών αποστάσεων και από 100 λίρες επιπλέον για ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής μεγάλων αποστάσεων σε σύγκριση με τους ναύλους Standard / Plus της αεροπορικής εταιρείας.

«Έχουμε ξεκινήσει αυτούς τους ναύλους ως απάντηση στο δύσκολο περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε, δήλωσε ο Μάρκ Μίρεν επικεφαλής των παγκόσμιων πωλήσεων British Airways.

Αναγνωρίζουμε ότι οι εμπορικοί μας εταίροι θέλουν ευελιξία όταν κάνουν κράτηση μαζί μας.

Και ελπίζουμε ότι η κυκλοφορία τους δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για να το επιτύχουν. Έχοντας την επιλογή να επιστρέψουν ένα εισιτήριο σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων των πελατών τους».

Οι νέοι ναύλοι, είναι τώρα διαθέσιμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο για κρατήσεις πτήσεων μικρών και μεγάλων αποστάσεων μέσω παγκόσμιων συστημάτων διανομής ή της νέας ικανότητας διανομής της IATA (NDC).

Διατίθενται επίσης για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω των κοινών επιχειρηματικών εταίρων της British Airways Atlantic, American Airlines, Iberia και Finnair.