Άλλες τρεις διακρίσεις για το 2022 ήρθαν να προστεθούν στον πλούσιο κατάλογο βραβεύσεων των Ευβιότοπων, αυτή τη φορά από τα Meat Awards 2022.

Τον Νοέμβριο 2022, ανάμεσα από όλες σχεδόν τις εταιρίες και τους επαγγελματίες της αγοράς του κρέατος, οι Ευβιότοποι, απέσπασαν:

  • Το χρυσό (Gold) μετάλλιο στην κατηγορία «Φάρμα Εκτροφής Βιολογικού Κρέατος».
  • Το ασημένιο (Silver) μετάλλιο στην κατηγορία «Αλλαντικό».
  • Το χάλκινο (Bronze) για τα κρεατοπαρασκευάσματα στην κατηγορία «Έτοιμη Λύση προϊόντος κρέατος».

Την επιτροπή αποτελούσαν 20 εξέχουσες προσωπικότητες με πρόεδρο τον κ.Νικόλαο Σολωμάκο, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Γραμματέας Ελληνικής Κτηνιατρικής Ακαδημίας.

Επιμονή στην ποιότητα

Στους Ευβιότοπους διατηρείται η ίδια αρχή με την οποία ξεκινήσν το 1981 στο βιολογικό αγρόκτημα των 26 στρεμμάτων, στην Κήρινθο της Βόρειας Εύβοιας που δεν είναι άλλη από το «φρόντισε τη φύση, τη γη και τα ζώα και αυτά θα φροντίσουν εσένα». Στη συνεχή ανάπτυξη προστέθηκαν επιλέον 100 στρέμματα γης.

Το κρέας προέρχεται από ζώα υγιή, μεγαλωμένα με ήπιους ρυθμούς και ελεύθερα στη φάρμα μας. Τρέφονται με 100% υψηλής ποιότητας βιολογικές πρώτες ύλες απαλλαγμένες από ορμόνες, συντηρητικά και αντιβιοτικά.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Αττικής, οι Ευβιότοποι, μέσω της καθετοποιημένης δραστηριότητάς μας, παρέχουν πλήρη ιχνηλασιμότητα των προϊόντων τους και έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Πάνω στη συσκευασία μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στο συγκεκριμένο κομμάτι κρέατος που αγοράσατε (όλους τους κωδικούς προέλευσης και εκτροφής, την ημερομηνία σφαγής, τυποποίησης κ.λπ.).

 

 

Βιολογικά, χωρίς συντηρητικά και βελτιωτικά γεύσης τα αλλαντικά από τους Ευβιότοπους

Tα λουκάνικα από τους Ευβιότοπους είναι χοιρινά, από ζώα που τρέφονται με μείγμα βιολογικών καρπών που αποτελείται από καλαμπόκι, σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, κτηνοτροφικό κουκί, ρεβίθι και μπιζέλι.

Ακολουθώντας τις ήπιες βιολογικές μεθόδους το κρέας αποκτά εξαιρετική γεύση διατηρώντας όλα τα θρεπτικά του συστατικά.

Ευκολία, γεύση και ποιότητα

Με βάση τα εκλεκτά κρέατα, στους Ευβιότοπους ετοιμάζονται χειροποίητα κρεατοπαρασκευάσματα, ιδανικά για μαγείρεμα στον φούρνο, στο τηγάνι αλλά και στο barbeque.

Από μπιφτέκια, και τραγανά παναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου, μέχρι ρολά, κοντοσούβλι και κοκορέτσι. Φτιαγμένα στο χέρι, με απλά ποιοτικά υλικά, αναδεικνύεται όλη η γεύση και το άρωμα της άριστης πρώτης ύλης.

Τα βραβευμένα βιολογικά κρέατα και αλλαντικά από τους Ευβιότοπους καθώς και τα υπόλοιπα, υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, μπορείτε να τα παραλάβετε στον χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 210 67 77 173 ή και με ηλεκτρονική παραγγελία στο www.eviotopoi.gr.
Μπορείτε επίσης να τα προμηθευτείτε από τα καταστήματα:
• Λ. Κηφισίας 359, Ν. Ερυθραία, T: 210 62 07981
• Λ. Δημοκρατίας 3, Νέο Ψυχικό, T: 210 67 77 730
• και συνεργαζόμενα καταστήματα