Η Ιταλία, η Βρετανία και η Γαλλία, θα συνεχίσουν να είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των εύπορων Αμερικανών ταξιδιωτών μέχρι και το τέλος του έτους, σύμφωνα με το Virtuoso -παγκόσμιο Αμερικανικό δίκτυο πολυτελών ταξιδίων- με περισσότερους από 15.200 ταξιδιωτικούς συμβούλους και 1.700 συνεργάτες όπως κορυφαία ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλα.

Οι κρατήσεις του δικτύου Virtuoso στις ΗΠΑ τόσο για το φθινόπωρο όσο και για την εορταστική περίοδο (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά) αντανακλούν την σταθερή δημοτικότητα των Ευρωπαϊκών προορισμών οι οποίοι καταλαμβάνουν ούτε μία, ούτε δύο αλλά έξι θέσεις στη λίστα των Top 10.

Εκτός από τις Ιταλία, Βρετανία και Γαλλία που καταλαμβάνουν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα στους αγαπημένους Ευρωπαϊκούς προορισμούς είναι επίσης, η Ισπανία στην 5η θέση, ακολουθούμενη από την Ολλανδία στην 8η θέση και την Γερμανία στην 9η.

Αλλοι δημοφιλής προορισμοί είναι η Νότια Αφρική στην 4η θέση, το Μεξικό στην 6η θέση, η Αυστραλία στην 7η θέση και η Κίνα στην 10η.

Τα παραπάνω στοιχεία βασίζονται σε στοιχεία μελλοντικών ταξιδιών πελατών της Virtuoso, όπως αναφέρθηκαν στο Virtuoso Travel Network στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα.