Επιτυχημένη ήταν η περίοδος των γιορτών στην Μαγνησία σχετικά με τις διανυκτερεύσεις και τη προσέλευση επισκεπτών ,καθώς η πληρότητα στα ξενοδοχεία άγγιξε το 100 %, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων.
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, αποδίδει τις επιδόσεις αυτές “στην άψογη φιλοξενία των ξενοδόχων στα καταλύματα τους και ιδιαίτερα στην προσπάθεια των τελευταίων χρόνων για τη δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων αλλά και προσφορών, προκειμένου τόσο ο Βόλος όσο και το Πήλιο να γίνουν ευρέως γνωστά ως χειμερινός προορισμός”.
 
Οι ομαδικές προσπάθειες που γίνονται από τους ξενοδόχους της περιοχής έχουν αντίστοιχα και τα επιθυμητά αποτελέσματα, επισημαίνει η Ένωση.Στην αυξημένη κίνηση συνετέλεσαν και οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, που διευκόλυναν τη διαμονή των επισκεπτών, χάρη στην καλή συνεργασία των Δήμων με τα ξενοδοχειακά καταλύματα.Η Ένωση συγχαίρει το δήμο Βόλου για την πληθώρα των εορταστικών εκδηλώσεων που οργάνωσε για έναν ολόκληρο μήνα, προσελκύοντας όχι μόνο τον κόσμο του Βόλου αλλά και επισκέπτες από τα χωριά του Πηλίου.Το χωριό του Άη Βασίλη, το παγοδρόμιο, το τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, η φωτισμένη «ΑΡΓΩ», η εκδήλωση με τα φαναράκια, οι φωτισμένες κεντρικές οδοί αλλά και όλο το εορταστικό κλίμα που υπήρχε μέσα στον Βόλο έδωσαν αυτή την πρόσθετη πινελιά στα Χριστούγεννα που μόλις περάσαν.
Η έγκαιρη αποστολή του video στους ξενοδόχους με τις προσεχείς εορταστικές εκδηλώσεις και η εμφάνιση του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η έγκαιρη εκτύπωση του εντύπου με τις εκδηλώσεις και η διανομή του σε όλη την πόλη, «έπαιξαν» καθοριστικό ρόλο στο «κύμα» επισκεπτών. “Ευχόμαστε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση.
Επιπλέον ,αναφέρει : “Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ετοιμότητα λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου να υποδεχτεί τους χειμερινούς επισκέπτες σε περίπτωση χιονιού καθώς και για όλες τις ενέργειες που έγιναν εκ των προτέρων.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, σε όλους τους εργαζόμενους των Δήμων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, που υπερέβαλαν εαυτό αυτές τις ημέρες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα αλλά και να προσφερθούν καλύτερες υπηρεσίες”, καταλήγει η ανακοίνωση.