<<Αυτή τη στιγμή προέχει η σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος και η σωστή εξυπηρέτηση των τουριστών στο νησί, διότι αυτοί είναι η τωρινή μας διαφήμιση. Πρέπει όλοι μας να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την άνετη και φιλόξενη διαμονή τους. Προς το παρόν το έχουμε πετύχει στον βέλτιστο βαθμό και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.>>,τονίζεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων της Σκιάθου .

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται πως όλοι οι φορείς του νησιού οφείλουν να είναι ενωμένοι για να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που ήδη υπάρχουν ή πρόκειται να υπάρξουν.

Ακόμη, σημειώνεται πως οι κρατήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, όμως σε περίπτωση που αντιστραφεί το κλίμα από Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σκιάθου Κουκουλάκης Μάκης θεωρεί  πως θα υπάρξει επάνοδος, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Επιπλέον, σημειώνεται πως είναι  σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς (ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ) και υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα θέματα που τους αφορούν.

Τέλος, η Ένωση Ξενοδόχων είναι δίπλα στους επαγγελματίες του νησιού για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και καλεί να κάνουν πράξη τα μέλη της την περίφημη Ελληνική φιλοξενία.