Για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στις εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο, αλλά και σε θέματα βασικών υποδομών της Ζακύνθου, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων Ζακύνθου, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 18:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του νησιού.

Ενημέρωση θα γίνει σχετικά με τα νέα της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) και τα αποτελέσματα του τελευταίου συνεδρίου.

Θα παρουσιαστεί η νέα ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας καθώς και των προοπτικών που δίνει το channel manager, θα δοθούν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τέλος διανυκτέρευσης, την κατηγοριοποίηση και γενικές φορολογικές και λειτουργικές υποχρεώσεις των μελών, όπως και για τα νέα Αναπτυξιακά Προγράμματα.

Εκπρόσωπος του Δήμου θα ενημερώσει για θέματα ύδρευσης, αποχέτευσης, βιολογικού, απορριμμάτων, ανακύκλωσης, σχέδιο προστασίας από τις πυρκαγιές κ.α., θα συζητηθεί το θέμα της ηχορύπανσης, του κυκλοφοριακού και της εγκληματικότητας και θα κατατεθούν προτάσεις της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη της Ζακύνθου για τα επόμενα χρόνια σε θέματα βασικών υποδομών.