Η Emirates Airlines πρόκειται να βυθίσει τους επιβάτες της στο εορταστικό πνεύμα του παγκοσμίου φήμης Oktoberfest.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, οι ταξιδιώτες με πτήσεις από και προς γερμανικές πόλεις, όπως το Μόναχο, το Αμβούργο, το Ντίσελντορφ και η Φρανκφούρτη, θα απολαύσουν παραδοσιακή βαυαρική κουζίνα και δημοφιλή γερμανική διασκέδαση.

Ο εορτασμός του Oktoberfest θα περιλαμβάνει μενού με θέμα τη Βαυαρία για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Οι επιβάτες του Economy θα απολαύσουν ένα βαυαρικό ορεκτικό, κύριο πιάτο και επιδόρπιο στις εξερχόμενες πτήσεις. Εν τω μεταξύ, όσοι είναι Business και First Class μπορούν να απολαύσουν αυτές τις απολαύσεις τόσο στα εισερχόμενα όσο και στα εξερχόμενα ταξίδια. Το εμβληματικό σαλόνι του A380 θα προσφέρει μπιστρό και οι επιβάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν κλασικά πιάτα του Oktoberfest στα παγκοσμίου φήμης σαλόνια αεροδρομίων της Emirates, όλα συμπληρωμένα με τη δροσιστική μπύρα Loewenbrau.

Οι επιβάτες της Πρώτης και της Business Class απολαμβάνουν ορεκτικά όπως το Obatzda, το Emmental και το τυρί κρέμα, ακολουθούμενα από απολαυστικά κυρίως πιάτα, όπως αργά μαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα και fleischpflanzerl. Οι προσφορές γλυκών περιλαμβάνουν το κλασικό Apfelstrudel για Πρώτη Θέση και ένα πεντανόστιμο γερμανικό κέικ μήλου για Business Class. Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης δεν θα μείνουν έξω, με ένα μενού που περιλαμβάνει ψητό κοτόπουλο με πάπρικα και ένα υγρό κέικ μήλου.

Το σαλόνι του αεροσκάφους A380 θα σερβίρει σάντουιτς Oktoberfest σε μέγεθος μπουκιάς, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων όπως το τυρί κρέμα με σχοινόπρασο και το βασικό γερμανικό κουλουράκι. Ως μια γλυκιά πινελιά, στους επιβάτες θα προσφέρονται αρτοσκευάσματα όπως lebkuchenherzen και cheesecake φράουλα. Πριν αποβιβαστούν, οι ταξιδιώτες θα λάβουν μια ειδική καρδιά από μελόψωμο στολισμένη με διακοσμήσεις Oktoberfest.

Για όσους επισκέπτονται τα σαλόνια του αεροδρομίου στο Μόναχο και στο Ντίσελντορφ, περιμένει μια ποικιλία από παραδοσιακά πιάτα, από το Käsepätzle, το γερμανικό mac and cheese, μέχρι τα απαραίτητα κουλούρια και τα γευστικά μπούτια κοτόπουλου.

Για να ολοκληρωθεί η εμπειρία του Oktoberfest, η βραβευμένη εν πτήσει ψυχαγωγία της Emirates, ice, θα περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή γερμανικών ταινιών, συμπεριλαμβανομένων κλασικών με πρωταγωνιστές τους Bud Spencer και Terence Hill. Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν επίσης να αναζητήσουν 28 γερμανικές λίστες αναπαραγωγής, μέσα σε μια τεράστια βιβλιοθήκη 6.500 καναλιών.

Η Emirates θα χτυπά στο Oktoberfest σε όλες τις τρέχουσες δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένων τριών καθημερινών πτήσεων από το Ντουμπάι στη Φρανκφούρτη και διπλών πτήσεων καθημερινά προς Μόναχο, Ντίσελντορφ και Αμβούργο.