Ημερίδα για τον αθλητικό τουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 09:00, στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών. Το event διοργανώνουν η ΕΥ ΖΗΝ Greece και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος είναι να αναδειχθεί το πως η πλούσια ιστορία και τα εκπληκτικά τοπία της Ελλάδας μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τις αθλητικές εμπειρίες και τις τουριστικές ευκαιρίες στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν θέματα όπως: Η επίδραση του Αθλητικού Τουρισμού στην Παγκόσμια Οικονομία, Χορηγίες και Ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού, Διοργάνωση Μεγάλων Αθλητικών Διοργανώσεων: Προκλήσεις και Ευκαιρίες, Το μέλλον του Αθλητικού Τουρισμού: Τάσεις και Καινοτομίες, Αθλητικός Τουρισμός και Τοπικές Κοινότητες.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Κωνσταντίνος Πελετίδης, ο Δήμαρχος Bolton του Ηνωμένου Βασιλείου, Mr Andrew P Morgan JP και ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της ΕΥ ΖΗΝ Greece, κ. Θανάσης Παπαδημητρίου.

Σημειώνεται ότι η Ημερίδα θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως την Τρίτη 17/09 στον σύνδεσμο: https://ezgreece.gr/index.php/athletic-tourism-meeting.