Το επιτυχημένο road show της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL)στην περιφέρεια συνεχίζεται με έναν ακόμα σταθμό, στην Πάτρα την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Η ημερίδα με θέμα: «Αχαία-Τα Logistics στην Περιφέρεια :To Όραμα & η Πράξη», συνδιοργανώνεται με το Επιμελητήριο Αχαίας και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος καθώς και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής οι τοπικοί φορείς κι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιφέρεια, θα ενημερωθούν για τις νέες πανευρωπαϊκές τάσεις, το νέο επικαιροποιημένο εθνικό στρατηγικό σχέδιο για τα logistics, θα συζητήσουν ανοιχτά για τις προοπτικές που ανοίγονται σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και για καίρια ζητήματα που αφορούν τα Logistics, τις υποδομές και τη σημασία της εφοδιαστικής αλυσίδας σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους όπως, εμπορία, βιομηχανία, ναυτιλία και υπηρεσίες.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν προσωπικότητες της τοπικής επιχειρηματικής κοινωνίας, στελέχη μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, μέλη της EEL, καθώς και φορείς της ευρύτερης περιφέρειας.
Kεντρικές θεματικές ενότητες συζήτησης είναι:

– Ο ρόλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ως logistics hub της Ευρωμεσογειακής λεκάνης: Στρατηγικές ανάπτυξης και προκλήσεις

– Εξωστρέφεια-εξαγωγές και ο ρόλος των logistics

– Αναπτυξιακά εργαλεία για νέες υποδομές logistics

Τη συντονιστική Επιτροπή της διοργάνωσης απαρτίζουν οι κκ. Φώτης Δαούσης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών της EEL, ΕΜΕΑ Commercial Director-Globe Williams International, Βασίλης Ζεϊμπέκης, Μέλος ΔΣ της EEL, Λέκτορας Παν. Αιγαίου –Τμ. Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης, Αλέξης Αλεξίου, Μέλος ΔΣ της EEL, Logistics Manager Alpha Grissin AE και Βίκυ Τσακλάνου, Business Development- Διακίνησις ΑΕ & PCDC