Εθνική Εβδομάδα Spa από τις 10 Σεπτεμβρίου στην Βρετανία και η Ενωση Spa του Ηνωμένου Βασιλείου σε συνεργασία με το με το Spabreaks.com, προσφέρουν εκπτώσεις έως και 20%, πακέτα και ειδικές προσφορές όπως “φέρε έναφίλο για δωρεάν”, για όλες τις θεραπείες στις ιαματικές πηγές.

“Προσπάθειά μας είναι να τονώσουμε τον τομέα ευεξίας του Ηνωμένου Βασιλείου και τα πακέτα προσφορών θα δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να δουν και να απολαύσουν τα οφέλη των ιαματικών πηγών σε ολόκληρη την χώρα”, επισημαίνει η Λίζα Μπάρντεν, αντιπρόεδρος της Ένωσης Spa.

Στόχος είναι να ενθαρρυνθούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι να πηγαίνουν στις ιαματικές πηγές, πιο συχνά.
Οι προσφορές είναι επίσης μία ευκαιρία να αυξηθεί το προφίλ της βιομηχανίας spa και να αρθούν οι αντιλήψεις ότι τα ιαματικά λουτρά είναι μια αποκλειστική και ανέφικτη πολυτέλεια.

“Τα ιαματικά λουτρά είναι για όλους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλα τα σχήματα και μεγέθη, και αυτή η καμπάνια θα μασάει αυτό το μήνυμα, τονίζει ο Abi Wright, ιδρυτής της Spabreaks.

Θέλω να διαλύσω το μύθο ότι το spa έχει σχέση με την ομορφιά και θα ήθελα να δω περισσότερους ασθενείς με καρκίνο και άτομα με αναπηρίες που επωφελούνται από τις ιαματικές πηγές.”