Για πρώτη φορά, η τουριστική βιομηχανία ευεξίας στις ΗΠΑ έχει τη δική της ένωση.

Ομάδα στελεχών της βιομηχανίας ευεξίας ανακοίνωσε τη δημιουργία της Wellness Tourism Association (WTA) της πρώτης Ένωσης που στοχεύει στην προώθηση του τουρισμού ευεξίας.

Τα μέλη της ένωσης είναι ο Andrew Gibson, τον αντιπρόεδρος της Accor Hotels, ο Tom Klein, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Canyon Ranch, η Anne Dimon, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Travel To Wellness, ο Nilendu Srivastava, διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης Τέχνης και Ζωής, η Medeleine Marentette, ιδιοκτήτρια των Grail Springs και ο Jim Forberg, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Unicomm LLC.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή και τον πρόεδρο Andrew Gibson, η WTA σχεδιάζει «να στηρίξει και να προωθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας του τουρισμού ευεξίας μέσω δικτύωσης, εκπαίδευσης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ», ενώ μέσω των νέων τεχνολογιών θα υπάρξει ενημέρωση των καταναλωτών.

Στην WTA συμμετέχουν οργανισμοί μάρκετινγκ, προορισμοί, ξενοδοχεία και θέρετρα, ιαματικά λουτρά, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ταξιδιωτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτές ευεξίας και γενικά όσοι εμπλέκονται και ενδιαφέρονται να στηρίξουν τη βιομηχανία.