Συνάντηση με την Υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή Πιερίας κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, πραγματοποιήσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, οι Αντιπρόεδροι της ΕΞΕΠ κ.κ. Γιώργος Ζώβας, Δημήτρης Τοπαλίδης, Γιάννης Γεωργιάδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Νίκος Λαλούμης.

Η πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, τα μηνύματα από το εξωτερικό αλλά και η στήριξη της Πολιτείας σε καίρια ζητήματα που αφορούν στην αποδοτικότερη λειτουργία του τουριστικού κλάδου, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

«Ο πρωταρχικός στόχος είναι να καταστεί η Πιερία 12μηνος τουριστικός προορισμός και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από συνδυασμένες πρακτικές που θα αφορούν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού τις οποίες μπορεί να υπηρετήσει ο νομός αλλά και η ικανοποίηση από πλευράς των αρμόδιων υπουργείων θεμάτων που κατά καιρούς έχουν τεθεί στο τραπέζι του διαλόγου», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν επίσης οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Υφυπουργός, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει.