Στο Βουκουρέστι στις 15 Μαΐου η Περιφέρεια Θεσσαλίας με την παρουσία του μέχρι πρότινος Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Γιάννη Αναστασίου (και νυν Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Και Εξυπηρέτησης Του Πολίτη)και η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας συμμετείχαν στην διοργάνωση γαστρονομικής εκδήλωσης με τίτλο «Ταξίδι στην Ελληνική Γαστρονομία», αφιερωμένη στην ελληνική γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα. Στόχοι της εκδήλωσης ήταν η τουριστική προβολή μέσω της ανάδειξης της γαστρονομικής εμπειρίας στην αγορά της Ρουμανίας.

Στόχοι της εκδήλωσης ήταν η τουριστική προβολή μέσω της ανάδειξης της γαστρονομικής εμπειρίας στην αγορά της Ρουμανίας.

Η Ένωση Ξενοδόχων με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κ Γιώργο Σταφυλάκη, δ/ντη του γραφείο ΕΟΤ στη Ρουμανία, για την άψογη διοργάνωση και το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την παροχή των υλικών που χρειάστηκαν για την γαστρονομική παρουσίαση.

Ευχαριστεί επίσης ξενοδόχους κ. Ελένη Καραΐσκου και κ. Γλούμη Αναστασία, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας για τη συνεργασία και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό της, κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη, καθώς και τον κ. Δημήτρη Γαλαγαλά από το Ξενοδοχείο της λίμνης Πλαστήρα, Kazarma Hotel.