Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Αθήνα είναι η αφετηρία στο χειμερινό πρόγραμμα «Αφρικανικά Θαύματα» της Four Seasons Private Jet 2025/2026, σε 7 μακρινούς προορισμούς σε 13 ημέρες (29 Δεκεμβρίου 2025 – 10 Ιανουαρίου 2026).
Οι κρατήσεις να έχουν ήδη ανοίξει και το κόστος ξεκινά από 159.000 δολάρια ανά άτομο.

Το δρομολόγιο προσφέρει σε luxury ταξιδιώτες μια περιπέτεια -ιδανική και για οικογένειες- σε προορισμούς από την Αθήνα προς την Αίγυπτο, το Σερενγκέτι, τον Μαυρίκιο, τη Ρουάντα, τους καταρράκτες Βικτόρια και το Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι πτήσεις του Four Seasons Private Jet συνεχίζουν να προσελκύουν νέους τουρίστες και να υποδέχονται πολλούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.
Αυτό οφείλεται στο ότι το κάθε ταξίδι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες, ενώ προσφέρει και εκπλήξεις στην πορεία.

Η Αθήνα στο πρόγραμμα της Four Seasons Private Jet 2025/2026

«Η Ακρόπολη και άλλοι αρχαίοι θησαυροί της θρυλικής πόλης είναι δικοί σας για να τους ανακαλύψετε από το εμβληματικό μας ακίνητο εκλεπτυσμένη Αθηναϊκή Ριβιέρα, το οποίο πρόσφατα επέστρεψε στην παλιά του αίγλη», τονίζεται μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα.

Οι ταξιδιώτες στην Ελλάδα θα απολαύσουν διαμονή με υψηλού επιπέδου ανέσεις στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στον Λαιμό Βουλιαγμένης με υπηρεσίες σπα εμπνευσμένες από τις διδασκαλίες του Ιπποκράτη.

Θα μυηθούν στα μυστικά της ελληνικής γαστρονομίας, στο εστιατόριο με αστέρι Michelin του ξενοδοχείου Pelagos και από τον βραβευμένο σεφ Luca Piscazzi, ενώ μπορούν να παρακολουθήσουν και μαθήματα μαγειρικής.

Σε μια ιδιωτική ξενάγηση, θα γνωρίσουν τους θησαυρούς της Ακρόπολης και του Παρθενώνα του τεράστιου ναού που είναι αφιερωμένος στη θεά Αθηνά.

Με ελικόπτερο θα πετάξουν πάνω από τον Κορινθιακό Κόλπο και τα εμβληματικά ορόσημα της Αθήνας και θα προσγειωθούν στους Δελφούς στο φημισμένο αρχαίο ιερό και το μαντείο του Απόλλωνα.

Το πρόγραμμα στην ελληνική πρωτεύουσα, περιλαμβάνει περιηγήσεις με τα πόδια για οικογένειες και διαδραστικές εμπειρίες για παιδιά.

«Το Four Seasons Private Jet Experience συνεχίζει να καινοτομεί για να προσφέρει απαράμιλλη άνεση και εξατομίκευση που ξεπερνά τις προσδοκίες των σημερινών ταξιδιωτών πολυτελείας, δήλωσε ο Marc Speichert, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής της Four Seasons.

Αυτό περιλαμβάνει τη βελτίωση των δρομολογίων και την προσφορά μας στο εμπειρίες εδάφους που εμπνέουν δέος, ενθουσιασμό, ανακάλυψη και χαρά.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνδέσεις με ταξιδιώτες αυτής της γενιάς και της επόμενης, καλλιεργώντας μια κληρονομιά μεταμορφωτικών εμπειριών που εκτείνονται πολύ πέρα από το ταξίδι.»