Η IHG Hotels & Resorts επιβεβαίωσε αυτήν την εβδομάδα την υπογραφή του Holiday Inn Resort Pattaya σε συνεργασία με την Destination Group, μια εταιρεία φιλοξενίας και εστιατορίων στην Ταϊλάνδη.

Μαζί με τα πρόσφατα υπογεγραμμένα Holiday Inn Resort Phuket Surin Beach και Holiday Inn Resort Phuket Karon Beach, η συμφωνία είναι η τρίτη συνεργασία για ένα ακίνητο μετατροπής στη χώρα μεταξύ των δύο εταίρων.

Μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Pattaya και 200 ​​μέτρα από την παραλία Pratumnak, το Holiday Inn Resort Pattaya θα ανοίξει στα τέλη του 2024 μετά τη μετατροπή του από το πρώην Mountain Beach Resort.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει 318 δωμάτια και σουίτες, τρία εστιατόρια με σύγχρονες γαστρονομικές ιδέες και το χαρακτηριστικό πρόγραμμα KidSuite και Kids Stay & Eat Free της μάρκας, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για οικογένειες, συναντήσεις, γκρουπ και ταξιδιώτες αναψυχής.

Η υπογραφή είναι το τελευταίο ορόσημο στη στρατηγική ανάπτυξη της IHG στην Ταϊλάνδη, όπου διαθέτει 34 ανοιχτά ξενοδοχεία και έναν αγωγό 37 ισχυρών και στοχεύει να διπλασιάσει το μέγεθος της περιουσίας της μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Το Holiday Inn Resort Pattaya απέχει μία ώρα οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ και 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο U-Tapao.

«Η Pattaya είναι ένας φανταστικός προορισμός όπου η IHG είναι ήδη ηγέτης στην αγορά χάρη στις υπέροχες ιδιοκτησίες όπως το InterContinental Pattaya, το Holiday Inn Pattaya, το Holiday Inn Express Pattaya Central και το επερχόμενο Kimpton Pattaya. Είναι χαρά να συνεργάζομαι με το Destination Group, έναν κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ταϊλάνδη, σε αυτό το έργο, μέσω του οποίου συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας σε ολόκληρη τη χώρα», σχολίασε ο Saowarin Chanprakaisi, Ανώτερος Διευθυντής Ανάπτυξης, Νοτιοανατολικής Ασίας και Κορέας, IHG.

Ο Gary Murray, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Destination Group δήλωσε:

«Το Holiday Inn Resort Pattaya θα είναι ένας υπέροχος προορισμός διαμονής για όλους τους επισκέπτες. Η τοποθεσία του στην παραλία Pratumnak το κάνει ιδανικό για οικογένειες και παρέες, ενώ οι ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες θα μπορούν να επωφεληθούν από την κοντινή του απόσταση από το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Pattaya, έναν από τους μεγαλύτερους χώρους MICE στην πόλη.

Η επωνυμία Holiday Inn συνεχίζει να αναπτύσσεται και διαθέτει 1.192 ανοιχτά ξενοδοχεία, με 231 στα σκαριά, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 20 τοις εκατό της τρέχουσας περιουσίας της IHG.