Στην σημασία της Ανταρκτικής στην παγκόσμια κλιματική αλλαγή, είναι αφιερωμένο το επόμενο βίντεο ασφαλείας της Air New Zealand, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Το βίντεο αναφέρεται στο έργο των επιστημόνων στην… κατεψυγμένη ήπειρο για την κλιματική και περιβαλλοντική έρευνα στην περιοχή Ross Sea από το 2012.

Η Γενική Διευθύντρια  της Air New Zealand Global Brand and Content Marketing, Jodi Williams τονίζει ότι το βίντεο είναι μια ματιά σε ένα μέρος του κόσμου, το οποίο έχει το μεγαλύτερο δυνητικό αντίκτυπο στο μέλλον του πλανήτη.

“Τα βίντεο της Air New Zealand έχουν φανταστικά αποτελέσματα και έχουν προσελκύσει περισσότερα από 110 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο.

Ελπίζουμε ότι αυτό το βίντεο, μαζί με το εκπαιδευτικό περιεχόμενο του να επιστήσει την προσοχή στη σημαντική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την καλύτερη κατανόηση του προβλήματος”.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ανταρκτικής της Νέας Ζηλανδίας, Peter Beggs, λέει ότι η Air New Zealand είναι ένας φυσικός εταίρος και έχει εντυπωσιαστεί από την αντιμετώπιση των προκλήσεων της αειφορίας.

“Η Air New Zealand προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της. Μέρος αυτού του προγράμματος είναι η μακρόχρονη υποστήριξη της επιστημονικής κοινότητας της Νέας Ζηλανδίας στην Ανταρκτικής.”

Το βίντεο για την Ανταρκτική θα κυκλοφορήσει στο στόλο της αεροπορικής εταιρείας από τον Φεβρουάριο του 2018.