Το Παγκόσμιο Φόρουμ Επενδύσεων στον Τουρισμό φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Αρμενία στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2023. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού του ΟΗΕ (UNWTO)

Θα συγκεντρώσει σημαντικούς φορείς λήψης αποφάσεων, επενδυτές και βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο.

Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τις αναδυόμενες ταξιδιωτικές τάσεις και την εξελισσόμενη συμπεριφορά των καταναλωτών σε αυτήν την ευαίσθητη γεωπολιτικά και οικονομικά εποχή. Η εκδήλωση θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για το παγκόσμιο επενδυτικό κλίμα.

Το Φόρουμ περιλαμβάνει διαλόγους υψηλού επιπέδου, συζητήσεις σε πάνελ, κεντρικές ομιλίες και συνομιλίες δίπλα στο τζάμι, φέρνοντας σε επαφή κορυφαίους κλάδους και ειδικούς.

Το επίκεντρο θα είναι οι κρίσιμες επενδυτικές τάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο τουριστικός τομέας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αναμένουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των τουριστικών επενδύσεων.