Πλώρη για τη γαλλική αγορά κρουαζιέρας βάζει η βρετανική Cruise & Maritime Voyages (CMV) με ένα αποκλειστικό κρουαζιερόπλοιο για τη γαλλική αγορά, τη δημιουργία γαλλικής θυγατρικής εταιρείας με ένα νέο εμπορικό σήμα και το άνοιγμα ενός γραφείου πωλήσεων στη Μασσαλία.

Το πλοίο Astor θα μετονομαστεί σε Jules Verne ξεκινώντας τις κρουαζιέρες στη Χάβρη το Σάββατο 1 Μαΐου 2021.
Θα λειτουργεί όλο το χρόνο με κρουαζιέρες από τη Χάβρη και από τη Μασσαλία, με το νέο εμπορικό σήμα Croisières Maritimes et Voyages (CMV) .

Θα προσφέρει πολλά αποκλειστικά δρομολόγια της Βόρειας Ευρώπης, της Μεσογείου, της Μαύρης Θάλασσας, των Νήσων του Ατλαντικού και ακόμη και μιας παγκόσμιας περιοδείας άνω των 120 ημερών που έχει ήδη προγραμματιστεί το 2022.

Το κρουαζιερόπλοιο θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην γαλλόφωνη αγορά κρουαζιέρας premium. Με στόχο την αγορά μόνο για ενήλικες εκτός από επιλεγμένες οικογενειακές κρουαζιέρες τριών γενεών κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών.

Νέο γραφείο πωλήσεων στη Μασσαλία

Ένα εξειδικευμένο και ανακαινισμένο νέο γραφείο πωλήσεων της CMV στη Μασσαλία, κοντά στο λιμάνι, θα ανοίξει την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020.
Με επικεφαλής τον Clement Mousset, η έμπειρη ομάδα διαχείρισης και πωλήσεων θα ξεκινήσει το πρόγραμμα στο νέο έτος.
Ο Clement Mousset θα υποστηριχθεί από τον Cedric Rivoire-Perrochat ως διευθυντή μάρκετινγκ και λειτουργιών.
Η ομάδα πωλήσεων πρώτης γραμμής αποτελείται από έναν διαχειριστή πωλήσεων και πέντε διευθυντές ανάπτυξης επιχειρήσεων, υποστήριξης γραφείων, τμήματα μάρκετινγκ, ομάδας και κρατήσεων.
Παράλληλα θα βγει στον “αέρα” μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα με μηχανή κρατήσεων και ένα φυλλάδιο ειδικής έκδοσης 80 σελίδων.