Η εταιρεία ΕΓΕΜ, στα 20 έτη που λειτουργεί, παρουσιάζει λύσεις στο χώρο της εστίασης, επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή τιμή και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ΕΓΕΜ προσπαθώντας να διατηρήσει την ποιότητα των υπηρεσιών της σε υψηλά επίπεδα, γνωστοποίησε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα της εταιρίας Steelite International.

Πρόκειται για μια εταιρία που θεωρείται «παγκόσμιος ηγέτης» στην παραγωγή και εμπορία ειδών πορσελάνης.  Δραστηριοποιείται σε 120 χώρες και συνεργάζεται με κάποια από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Η εταιρεία παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών με πρωτοποριακό σχεδιασμό και μεγάλη αντοχή ως προς τις ιδιαιτερότητες της χρήσης τους. Όπως, ειδικό σχεδιασμό μοντέλων για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης, αντοχή στις εναλλαγές θερμοκρασιών και στην εκτενή χρήση βιομηχανικών απορρυπαντικών, κατάλληλη σύσταση υλικών κατασκευής για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Οι δύο βασικές σειρές της σε πορσελάνη είναι η «Distinction»  και «Performance» και συμπεριλαμβάνουν δεκάδες επιλογές η κάθε μία, ικανές να ανταποκριθούν  σε ανάγκες για κομψότητα και στυλ, εντυπωσιακή παρουσίαση σε συνδυασμό με πρακτικότητα καθώς και σε πολλαπλές χρησιμότητες των επιμέρους ειδών.

Η Steelite International σίγουρη για τα προϊόντα της προσφέρει Life time edge chip warranty στους περισσότερους κωδικούς της για φθορές από χτυπήματα, σπάσιμο ή ξεφλούδισμα των ειδών της.

 

Ανδρέας Αλειφέρης