Η Riviera Travel πρόσθεσε δύο δρομολόγια διάρκειας 11 ημερών στο πρόγραμμά της για το 2026, στα οποία περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Ειδικότερα το πρώτο είναι το ταξίδι Ελλάδας, Σικελίας και Μάλτας με το Star Flyer χωρητικότητας 162 επιβατών, το οποίο αναχωρεί στις 16 Οκτωβρίου.

Θα περιλαμβάνει επισκέψεις στην Ακρόπολη, την Αθήνα, το Ναύπλιο, τη Μονεμβασιά, την Ταορμίνα και αρχαίους χώρους της Επιδαύρου, της Πύλου και το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νεόπολης των Συρακουσών.

Οι τιμές ξεκινούν από 2.999 λίρες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων μετ’ επιστροφής, οκτώ διανυκτερεύσεων στο πλοίο, μία διανυκτέρευση στην Αθήνα πριν από την κρουαζιέρα σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, μία διανυκτέρευση μετά την κρουαζιέρα στη Μάλτα, 10 ξεναγήσεις/εκδρομές και δείπνο με πλήρη διατροφή.

Το δεύτερο νέο ταξίδι είναι το An Italian Adventure με το Star Clipper, το οποίο έχει επίσης χωρητικότητα 162 επιβατών και πρόκειται να αναχωρήσει στις 3 Σεπτεμβρίου 2026.

Οι τιμές ξεκινούν από 2.999 λίρες, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων μετ’ επιστροφής, επτά διανυκτερεύσεων στο πλοίο, δύο διανυκτερεύσεων πριν από την κρουαζιέρα στην Ούμπρια, μίας νύχτας μετά την κρουαζιέρα στη Ρώμη, 12 περιηγήσεων/εκδρομών και πλήρους διατροφής.

Ο Will Sarson, διευθυντής προϊόντων της Riviera Travel, δήλωσε: «Υπάρχουν τόσα πολλά που προσφέρονται στο πρόγραμμά μας για το 2026, όπως παραμονές πριν και μετά την κρουαζιέρα, αποκλειστικές ξεναγήσεις σε ιστορικές τοποθεσίες και μια αληθινή εμβληματική ιστιοπλοϊκή εμπειρία σε όμορφα πλοία.

Αυτά τα νέα ταξίδια 11 ημερών είναι ο τέλειος συνδυασμός εξερεύνησης και χαλάρωσης, από τους πολυσύχναστους δρόμους της Ρώμης μέχρι τη γαλήνη της Ταορμίνα στην κορυφή του λόφου».

Το Riviera Travel θα πραγματοποιήσει άλλα τέσσερα ταξίδια με το 2026 διάρκειας από 11 ημέρες έως 14 ημέρες.

Αυτά περιλαμβάνουν ένα ταξίδι 11 ημερών στο Αιγαίο, με τιμές από 3.199 λίρες με αναχώρηση στις 28 Μαΐου, μια 14ήμερη περιήγηση στη Μεσόγειο, με τιμές από 3.999 λίρες με αναχώρηση στις 12 Ιουνίου και μια περιοδεία 11 ημερών στην Έφεσο και στα Ελληνικά νησιά με τιμές από 3.099 λίρες, με αναχώρηση την 1η Οκτωβρίου.