Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marella Cruises κυκλοφόρησε τα καλοκαιρινά της δρομολόγια για το 2025 με 10 πακέτα κρουαζιέρας και διαμονής σε TUI Hotels & Resorts πριν ή μετά τη κρουαζιέρα.

Το κρουαζιερόπλοιο Marella Discovery 2 θα μεταφερθεί στη Λεμεσό της Κύπρου από τις 7 Μαΐου 2025, για μια σειρά θερινών δρομολογίων.
Είναι η πρώτη φορά που η γραμμή επιστρέφει στο κυπριακό λιμάνι από τον χειμώνα του 2017.

Η Ελλάδα στα καλοκαιρινά δρομολόγια 2025 της Marella Cruises

Το πρόγραμμα κρουαζιέρας Aegean Gems, έχει ταξίδια από Λεμεσό σε Κουσάντασι, Μύκονο, Πειραιά, Σούδα, Κρήτη και Ρόδο.
Το πακέτο Grecian Discovery περιλαμβάνει κρουαζιέρα από Πειραιά, Σαντορίνη, Κρήτη και Ρόδο.

Οι πωλήσεις ξεκινούν από τις 9 Νοεμβρίου, με τις τιμές στο Aegean Gems επτά διανυκτερεύσεις από 1.531 λίρες, ενώ μια κρουαζιέρα Grecian Discovery επίσης επτά διανυκτερεύσεων από 1.501 λίρες.

Οι τιμές αφορούν δύο ενήλικες που μοιράζονται μια εσωτερική καμπίνα και περιλαμβάνουν πτήσεις με επιστροφή από το Ηνωμένο Βασίλειο, all-inclusive καταλύματα, αποσκευές 20 κιλών και μεταφορές.

Εν τω μεταξύ, το νεότερο πλοίο της γραμμής Marella Voyager, το οποίο τέθηκε σε υπηρεσία τον Ιούνιο, θα συνεχίσει να αποπλέει από την Πάλμα το καλοκαίρι του 2025 εκτελώντας τέσσερα δρομολόγια. Τα Magic of Spain, Treasures of the Mediterranean, Mediterranean Secrets και Mediterranean Medley.

Επιπλέον, η Marella Cruises πρόσθεσε 10 πακέτα κρουαζιέρας και διαμονής σε ξενοδοχεία TUI για το καλοκαίρι του 2025 με περισσότερα από 200 ξενοδοχεία διαθέσιμα σε προορισμούς όπως η Πάλμα, η Κέρκυρα, το Ντουμπρόβνικ και η Κύπρος.