Σχέδια για την επέκτασή της σε προορισμούς θερέτρων στις αγορές της Καραϊβικής και της Ευρώπης κάνει η Virgin Hotels σε συνδυασμό με τη Virgin Voyages.

«Μέρος της στρατηγικής μας εστίασης στα θέρετρα, ειδικότερα, είναι να συμπληρώσουμε αυτό που κάνει η Virgin Voyages», δήλωσε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της Virgin Hotels, James Bermingham.

«Ως εκ τούτου η Ίμπιζα είναι ένα μεγάλο έργο για εμάς στην Ισπανία γιατί η Virgin Voyages σταματά εκεί, όπως και στην Καραϊβική, το ίδιο πράγμα».

Παράλληλα, η Virgin Hotels βάζει στόχο για την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Μια μετάβαση στις αγορές θερέτρου θα γίνει σε συνεργασία με έναν άλλο βραχίονα του Ομίλου Virgin, τη Virgin Limited Edition.

Η Virgin Limited Edition ειδικεύεται σε πολυτελή ακίνητα και καταφύγια. Τα ακίνητά του περιλαμβάνουν το ιδιωτικό καταφύγιο 74 στρεμμάτων του Ρίτσαρντ Μπράνσον, το νησί Necker στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Η Virgin Hotels διαθέτει αυτή τη στιγμή ακίνητα στη Νέα Ορλεάνη, το Λας Βέγκας, το Νάσβιλ, το Ντάλας, το Σικάγο και, πιο πρόσφατα, το Εδιμβούργο της Σκωτίας, όπου η Virgin Hotels άνοιξε την πρώτη της διεθνή τοποθεσία νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Αργότερα φέτος, η μάρκα σχεδιάζει να ανοίξει ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη και τη Γλασκώβη της Σκωτίας. Ένα ξενοδοχείο στο Μαϊάμι έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2025.