Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το παγκόσμιο ταξίδι 155 ημερών της Azamara με το κρουαζιερόπλοιο Azamara Onward, ξεκινά στις αρχές του 2024, με ρότα σε πάνω από 75 προορισμούς μεταξύ των οποίων και σε Ελλάδα.

Η επική παγκόσμια κρουαζιέρα είναι ήδη sold out. Υπάρχουν ακόμη επιβάτες στη λίστα αναμονής και η Azamara θα προσθέσει κάποιες καμπίνες της τελευταίας στιγμής.

Στο “Azamara Onward World Voyage 2024”, οι επιβάτες θα βυθιστούν πλήρως στον προορισμό χάρη σε 14 δραστηριότητες.
Θα γνωρίσουν τον τοπικό πολιτισμό και τις παραδόσεις και μεταξύ άλλων σε Ελλάδα θα επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης στην Ελλάδα και την Αρχαία Ολυμπία.

Το Azamara Onward στο ταξίδι του Κωνσταντινούπολη-Βενετία, θα δέσει σε ελληνικά λιμάνια από τις 24 Μαΐου έως τις 28 Μαΐου 2024. Αυτά είναι Πειραιάς, Σαντορίνη, Χανιά, Κατάκολο και Κέρκυρα.

Το Azamara Onward μήκους 592 ποδιών και 30.277 τόνων θα αποπλεύσει από το Fort Lauderdale στις 5 Ιανουαρίου 2024, μεταφέροντας 684 επιβάτες. Το πλοίο, κατασκευής 1999, είναι το παλαιότερο από τα τέσσερα κρουαζιερόπλοια που εκμεταλλεύεται η εταιρεία. Τα άλλα πλοία του στόλου είναι τα Azamara Pursuit, Azamara Quest και Azamara Journey.