Η Delta Air Lines ξεκίνησε το μεγαλύτερο υπερατλαντικό της πρόγραμμα με περισσότερες από 650 εβδομαδιαίες πτήσεις το καλοκαίρι.

Αυτό σηματοδοτεί μια αύξηση 30% στη χωρητικότητα θέσεων της αεροπορικής εταιρείας σε σύγκριση με το 2022.

Η σειρά περιλαμβάνει 77 δρομολόγια προς 32 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Περιλαμβάνει προορισμούς όπου η Delta δραστηριοποιείται ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της αιχμής του καλοκαιριού, όπως η Ιταλία, η Ισλανδία, η Γαλλία και η Ελλάδα.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε ή επανεκκίνησε 32 από αυτά τα δρομολόγια.

Τον Μάρτιο, η Delta ανανέωσε μια καθημερινή σύνδεση μεταξύ Ατλάντα και Τελ Αβίβ και τον Μάιο εισήγαγε νέες καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ατλάντα και Νίκαιας, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα υπηρεσία από τη Νέα Υόρκη-JFK.

Οι πελάτες της Ατλάντα μπορούν πλέον να πετούν απευθείας στο Εδιμβούργο, μετά την έναρξη της νέας καθημερινής υπηρεσίας τον Μάιο.

Η Delta επανεκκίνησε τις πτήσεις από το Λος Άντζελες προς το Παρίσι όλο το χρόνο, ενώσυνέχισε επίσης τις καθημερινές υπερατλαντικές πτήσεις από το LAX προς το Λονδίνο Χίθροου.

Επιπλέον, η Delta ξεκίνησε το μεγαλύτερο υπερατλαντικό της πρόγραμμα στο New York JFK

Με περισσότερες από 230 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις προς 26 προορισμούς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέα δρομολόγια όπως η Γενεύη και την επιστροφή εποχικών δρομολογίων όπως η Βενετία και η Πράγα.