Την Ελλάδα έχει εντάξει στο νέο της πρόγραμμα η Kuoni για πολυτελή τουρισμό μικρών αποστάσεων. Η χώρα μας αποτελεί τον δεύτερο προορισμό πωλήσεων ταξιδιών μικρών αποστάσεων της Kuoni, με αυξανόμενη ζήτηση από ζευγάρια και οικογένειες.

Νέα πολυτελή ακίνητα έχουν προστεθεί στη Ρόδο, την Κρήτη, την Κέρκυρα και τη Χαλκιδική.

Η στρατηγική κίνηση έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη θέση της εταιρείας για ταξίδια ειδικών περιστάσεων σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα για ταξίδια του μέλιτος.

Περίπου το 30% όλων των κρατήσεων του Kuoni για το 2022 είναι για μήνα του μέλιτος. Μάλιστα πολλά ζευγάρια κάνουν εκ νέου κράτηση μετά από ακυρωμένα σχέδια γάμου που προέκυψαν από τους περιορισμούς κλειδώματος Covid.

Η μέση αξία κράτησης για μήνα του μέλιτος αυξήθηκε κατά 13% από 7.985 £ το 2019 σε 9.045 για το 2022.

Δώδεκα ξενοδοχεία προστέθηκαν στην Ιταλία με νέες επιλογές στην Τοσκάνη, συμπεριλαμβανομένης της Σιένα για πρώτη φορά. Άλλα ακίνητα διαθέτουν στη λίμνη Γκάρντα, τη Βερόνα και την πρωτεύουσα της Σικελίας, το Παλέρμο.

Επιπλέον 31 ξενοδοχεία έχουν προστεθεί σε άλλους προορισμούς σε όλη τη Μεσόγειο.

Η συλλογή στην Ισπανία έχει μεγαλώσει πέρα ​​από την παραλία, με νέες επιλογές στη Γρανάδα, την Κόρδοβα, τη Μαρμπέγια και την Εστεπόνα στην Ανδαλουσία, καθώς και πολυτελή καταφύγια στη Μαγιόρκα και την Ibμπιζα.

Στην Πορτογαλία έχουν προστεθεί πόλεις και περιοχές, όπως το Πόρτο και η κοιλάδα Douro καθώς και η Λισαβόνα.