Ρεκόρ ακινήτων περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της για το 2024 η Solmar Villa Holidays, εταιρία που ειδικεύεται στις βίλες, σε Ευρώπη και Μεσόγειο.

Η επιχείρηση θα διαθέσει 1.200 βίλες το επόμενο έτος σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η ηπειρωτική Ισπανία, οι Κανάριοι και Βαλεαρίδες Νήσοι, η Πορτογαλία και η Κύπρος.

Η κ. Julie Blake, διευθύνουσα σύμβουλος, δήλωσε: «Συνεχίσαμε να αυξάνουμε το χαρτοφυλάκιό μας σταθερά με 600 νέα ακίνητα που προστέθηκαν από τα τέλη του 2022, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε νέους προορισμούς όπως η ακτή Αμάλφι, η Κως, η ηπειρωτική Ισπανία και η ηπειρωτική Ελλάδα».

Σημειώνεται ότι η εταιρεία στοχεύει να υπερδιπλασιάσει τον αριθμό των ακινήτων σε περίπου 2.500.

Σχεδιάζει, επίσης, να αυξήσει το προσωπικό τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε θέρετρα πέρα από τους σημερινούς 100 υπαλλήλους.

“Είμαστε πάντα σε επιφυλακή για τους επόμενους και επερχόμενους προορισμούς και οι πελάτες μας είναι η καρδιά όλων όσων κάνουμε και παρά τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη, η δέσμευσή μας για την ποιότητα παραμένει αμετάβλητη.

“Γνωρίζουμε ότι πολλές οικογένειες υφίστανται πιέσεις, εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης κόστους ζωής, και γι’ αυτό ξεκινήσαμε το πρόγραμμα του 2024 με μια ειδική προσφορά”, πρόσθεσε η κ. Blake.

Η εταιρεία εδρεύει στο Burton-on-Trent, Staffordshire, και δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και τη Μεσόγειο.