Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Four Seasons Yachts θα πλεύσει στην Καραϊβική και τη Μεσόγειο κατά την εναρκτήρια σεζόν της το 2026, με τα ελληνικά νησιά να είναι ανάμεσα στα 10 δρομολόγια της.
Θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες σε περισσότερους από 130 προορισμούς σε 30 χώρες και περιοχές. Κάθε δρομολόγιο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να εξερευνήσουν μόνοι τους προορισμούς.
Διαμονές σε ξενοδοχεία πριν και μετά την κρουαζιέρα και χερσαία προγράμματα είναι επίσης διαθέσιμα σε θέρετρα Four Seasons.

Το πρώτο ταξίδι Four Seasons Yacht θα είναι από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2026 στην Καραϊβική, με κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων που σταματούν σε μέρη όπως ο Άγιος Βαρθολομαίος, Νέβις, Γρεναδίνες, Αγία Λουκία, Μπαρμπάντος, Μαρτινίκα, Γουαδελούπη, Κουρασάο και Αρούμπα.
Από εκεί, θα κατευθυνθεί προς τη Μεσόγειο για κρουαζιέρα προς την Κροατία, το Γιβραλτάρ, το Μαυροβούνιο, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Τουρκία και τα ελληνικά νησιά.

Η εταιρεία μοιράστηκε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχεδίαση στις σουίτες του γιοτ, που έχουν μια αίσθηση κατοικίας, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, μπάνια με διπλό νιπτήρα, ιδιωτικές βεράντες και άλλες ανέσεις.

Σύμφωνα με την Four Seasons Yachts, προσφέρουν 50% περισσότερο χώρο διαβίωσης από οποιοδήποτε άλλες είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους με πάνω από 100 διαφορετικές διαμορφώσεις για όσους ταξιδεύουν σε ομάδες.

Οι μεγαλύτερες επτά σουίτες κυμαίνονται από 2.981 έως 9.975 τετραγωνικά πόδια συνδυασμένου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αυτά τα ευρύχωρα καταλύματα διαθέτουν δύο ή τρία υπνοδωμάτια, καθώς και πισίνες, υπαίθρια ντους και ξεχωριστά σαλόνια.