Τη δυνατότητα σε περιορισμένους διεθνείς επισκέπτες να επωφεληθούν των ιδιωτικών απομονωμένων διακοπών, σε ένα από τα δύο παραδεισένια νησιά Fiji, δίνει πλέον ελέω κορωνοϊού το Royal Davui Island Resort.

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν τα νησιά μόνο μέσω ιδιωτικής ναυλωμένης πτήσης και να έχουν την ευχέρεια να κάνουν κράτηση για ολόκληρο το νησί, για τουλάχιστον 14 διανυκτερεύσεις.

Το Royal Davui Island Resort, είναι ένα all-inclusive θέρετρο σε ένα από τα δύο νησιά των Φίτζι, τα οποία έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για την προσβασιμότητα επισκεπτών, με την προϋπόθεση να επιτρέπεται ως προορισμός διακοπών μόνο για επισκέπτες που είναι πρόθυμοι να θέσουν εαυτούς σε «αυτό-καραντίνα».

Κατά τη διάρκεια της περιόδου απομόνωσης, οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν ελεύθερα και να απολαύσουν όλες τις υπηρεσίες και τις ομορφιές του τόπου, από φρέσκα και νόστιμα φαγητά μέχρι θαλάσσια σπορ στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό και χαλάρωση στις ιδιωτικές πισίνες του θέρετρου».

Πριν από την άφιξη στο νησί, οι επισκέπτες θα πρέπει να υποβάλουν αρνητικό τεστ COVID-19. Θα επανεξεταστούν κατά την άφιξη και θα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.