Η εταιρεία «Selected Hideaways» (www.selectedhideaways.com) επανεκκινεί τα ξενοδοχεία και τις βίλες που διαχειρίζεται έχοντας προετοιμαστεί και προσδοκώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την φετινή ιδιαίτερη και αναμφίβολα δύσκολη τουριστική χρονιά, διασφαλίζοντας παράλληλα και πάνω απ’ όλα, τις υψηλότερες προδιαγραφές στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία διαχειρίζεται με αποδεδειγμένη επιτυχία περισσότερα από 60 ξενοδοχεία και βίλες στις τουριστικά δημοφιλέστερες περιοχές της χώρας, όπως η Αθήνα, η Σαντορίνη, η Μύκονος, οι Σπέτσες, η Σκιάθος, η Μήλος, η Λευκάδα και η Ρόδος, ενώ αναπτύσσεται παράλληλα και στο εξωτερικό, με σκοπό και στόχο τη δημιουργία πακέτων hoping – island στα νησιά με κέντρο την Αθήνα.

Πιστοί στους στόχους των Co-Founders της εταιρίας μας, των κυρίων Πατηνιώτη Ανδρέα, Κυρίτση Παναγιώτη και Σταμάτη Κυριάκο, οι οποίοι είναι όλοι επιτυχημένοι του τουρισμού, επιχειρούμε και φέτος να επεκταθούμε σε ξενοδοχειακές μονάδες σε άλλα νησιά, ώστε να διαμορφώσουμε συνδυαστικά πακέτα διαμονής για την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος μας και την υποστήριξη των συνεργατών μας.

Παρά τους προβληματισμούς της φετινής χρονιάς, η εταιρία μας πιστή στους αρχικούς σκοπούς της, συνεχίζει να αναπτύσσεται με την προσθήκη ξενοδοχείων στη βάση του νέου επιχειρηματικού concept μας, που βασίζεται στη φιλοσοφία ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ των ξενοδοχείων ως προς την στρατηγική πωλήσεων, το online marketing και την επικοινωνία αλλά και τα συστήματα loyalty μεταξύ των μονάδων, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση τους έναντι των ιδιαιτεροτήτων της φετινής χρονιάς, αλλά και των γενικότερων αλλαγών που συντελούνται και πρόκειται να συντελεστούν στο χώρο του τουρισμού.

Στο ίδιο πλαίσιο της ενίσχυσης των προϊόντων μας, η εταιρία μας ήταν παρούσα στην πρόσφατη εκδήλωση στην Σαντορίνη για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού στην οποία ήταν προσκεκλημένοι δεκάδες εκπρόσωποι διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Κατά την διάρκεια της επιτυχημένης εκδήλωσης, οι συνιδρυτές της εταιρίας μας είχαν χρήσιμες και ουσιαστικές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και παράγοντες του τουρισμού της χώρας μας, όπως με τον Υπ. Τουρισμού κ. Θεοχάρη, ενώ άκρως εποικοδομητική ήταν η συνάντησή μας με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κόνσολα του οποίου η εμπειρία στο χώρο, μας παρείχε πολύτιμες πληροφορίες.

Τέλος, παρά τις φετινές ιδιαιτερότητες, η έμπρακτη στήριξη της εταιρείας στο χώρο είναι δεδομένη κι ενισχύεται, γεγονός που αποδεικνύεται από την πρόσφατη συνεργασία που προέκυψε μέσα στην κρίση, με νέο προορισμό στη Λευκάδα!