Σύνταξη: tourismtoday.gr

Γνωστή ως «Έξυπνη πόλη συνάντησης» της Ελβετίας, η Ζυρίχη είναι καλά εξοπλισμένη για κάθε είδους εκδηλώσεις.

Από βιώσιμες «πράσινες» συναντήσεις έως συναντήσεις υβριδικής μορφής έως συνέδρια πλήρους κλίμακας.

Η πόλη παρουσίασε πρόσφατα πολλές νέες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις. Αυτές ενισχύουν περαιτέρω τη χωρητικότητα και διευρύνουν τις προσφορές της υποδομής MICE της Ζυρίχης.

Συνεδριακό Κέντρο Circle

Το Συνεδριακό Κέντρο Circle, ένας νέος προορισμός στο υπερσύγχρονο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, τώρα είναι ανοιχτό.
Το ολοκαίνουργιο συνεδριακό κέντρο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα κτίρια του αεροδρομίου.
Προσφέρει χώρο εκδηλώσεων που καλύπτει περισσότερα από 54.000 τετραγωνικά πόδια, καθιστώντας τον εξαιρετικό χώρο για τη φιλοξενία συνεδρίων, εκδηλώσεων και συναντήσεων, καθώς και εορταστικών δείπνων, εμπορικών εκθέσεων και προϊόντων λανσάρει.

Συνολικά 550 δωμάτια και σουίτες στο Hyatt Regency Zurich and Hyatt Place Zurich Airport The Circle φιλοξενούν επισκέπτες εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας σε άνετα, μοντέρνα καταλύματα.

Διαθέτει επίσης υποδομή για υπαίθριες εκδηλώσεις. Προετοιμασμένο για υβριδικά γεγονότα, το συνεδριακό κέντρο προσφέρει επίσης ένα εικονικό στούντιο τηλεόρασης με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Arena Convention Expo, Hallenstadion, Messe Zurich

Εξαιρετικό στη φιλοξενία μικρότερων εκδηλώσεων, είναι το Arena Convention Expo (ACE).
Σε συνεργασία μεταξύ του Hallenstadion, της μεγαλύτερης καλυμμένης αίθουσας εκδηλώσεων στην Ελβετία (πάνω από 150.000 τετραγωνικά πόδια) και της Messe Zurich, η οποία προσφέρει επτά αίθουσες (323.000 τετραγωνικά πόδια), αυτός ο νέος χώρος έκθεσης διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν κάθε υπηρεσία.

Tonhalle Zurich για εκδηλώσεις με ουδέτερο άνθρακα

Μετά από τέσσερα χρόνια ανακατασκευής, το συνεδριακό κέντρο Tonhalle Zurich είναι και πάλι ανοιχτά για εκδηλώσεις και πρωτοπορούν σε εκδηλώσεις με ουδέτερο άνθρακα.

Αυτό είναι το πρώτο συνεδριακό κέντρο στην Ελβετία, όπου οι επισκέπτες και οι προγραμματιστές εκδηλώσεων δεν χρειάζεται καν να σκεφτούν το αποτύπωμα CO2 τους.
Το ίδιο το κτίριο, η ιδέα της εστίασης και η κεντρική τοποθεσία του κέντρου στην καρδιά της πόλης δίπλα στη λίμνη (εύκολη προσβάσιμη με τα πόδια), τα καθιστούν ιδανικό.
Το κέντρο θα αντισταθμίσει τυχόν πλεόνασμα αντίκτυπου άνθρακα.