Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Ιαπωνίας (JNTO) ανακοίνωσε τη δημιουργία γραφείου στο Ντουμπάι, φέτος.

Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο των στρατηγικών προσπαθειών του για την επίτευξη του στόχου να καλωσορίσει 60 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες έως το 2030.

Είναι το πρώτο γραφείο του JNTO στη Μέση Ανατολή. Και θα αποτελέσει το επίκεντρο των διαφημιστικών προσπαθειών του Οργανισμού στην προβολή της Ιαπωνίας ως προτιμώμενου ταξιδιωτικού προορισμού για τους κατοίκους της περιοχής.

Στο πλαίσιο των διαφημιστικών προσπαθειών του για το 2021, το JNTO θα εκθέσει στην Arabian Travel Market Hybrid (ATM 2021).
Η ATM θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι από τις 16 έως τις 19 Μαΐου. Και στη συνέχεια σε εικονική πλατφόρμα από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Βασικός στόχος του JNTO σε αυτές τις εκδηλώσεις θα είναι η προώθηση του προορισμού μεταξύ κορυφαίων t.o και μέσων μαζικής ενημέρωσης, της περιοχής της Μέσης Ανατολής.

Θα αναδείξει τα μοναδικά και ποικίλα τουριστικά αξιοθέατα της Ιαπωνίας. Αυτά έχουν συγκεντρωθεί συλλογικά κάτω από το διαφημιστικό μήνυμα «Ιαπωνία. Ατελείωτη ανακάλυψη».

«Είμαστε περήφανοι που ανοίγουμε γραφείο στο Ντουμπάι φέτος, είπε ο πρόεδρος του JNTO Σατοσί Σίνο.
Θα είναι το πρώτο τέτοιο γραφείο που θα ανοίγουμε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

Η Ιαπωνία είναι μια χώρα με μακρά ιστορία, άφθονη φύση και μοναδικό πολιτισμό. Είμαστε διεθνώς γνωστοί για την υπέροχη κουζίνα, τις παραλίες, το σκι, την ποπ κουλτούρα, τα ψώνια και την ιστορική ξύλινη αρχιτεκτονική, τα ιερά και τους ναούς μας.

Ένα ταξίδι στην Ιαπωνία θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη και ξεχωριστή εμπειρία, για τους επισκέπτες από τη Μέση Ανατολή».